Izvor: Auto blog/Automobili arhiva vesti 21.09.2016

Novi Elegance paket za Hondu CR-V

Auto blog 21.09.2016
Prepoznatljiv i snažan, model CR-V stiže sa unapređenim paketom ELEGANCE, a kupci koji se odluče za ovu verziju dobijaju veću vrednost opreme po nepromenjenoj ceni već poznatog Elegance paketa. Novi ELEGANCE paket upotpunjuju: - Aluminijumske felne… »

Vrele Gume test: Citroen C4 Picasso 2.0 BlueHDi/150 Exclusive

Auto blog 21.09.2016
Nazvan po slavnom španskom umetniku, Citroen Picasso pokazao nam je šta zna i ume na jednosmesečnom testu, dugom preko 5.500 kilometara Svake godine, po dolasku leta, u meni se sukobljavaju dve ličnosti! Prva kaže idi kući, familija, prijatelji i… »

U Beogradu otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar

Auto blog 21.09.2016
Sinoć je u Beogradu, u prisustvu velikog broja zvanica, svečano otvoren British Motors Jaguar Land Rover centar, najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover vozila. Zvanicama na… »

Fiat Professional na Međunarodnom sajmu teretnih vozila u Hanoveru

Auto blog 21.09.2016
66. Međunarodni sajam teretnih vozila u Hanoveru, najveća evropska izložba dostavnih i industrijskih vozila, održaće se od 22. do 29. septembra. Događaj u nemačkom gradu će okupiti profesionalce i glavne proizvođače vozila, uključujući Fiat… »

Održan "Jaguar Art of Performance Tour"

Auto blog 21.09.2016
Jedinstveni spoj atraktivnog izgleda, snage i performansi odlike su modela premijum automobilskog brenda Jaguar, koji su nedavno predstavljeni u centru NAVAK, u organizaciji kompanije British Motors, ekskluzivnog zastupnika za Jaguar i Land Rover vozila… »

Opel na Salonu automobila u Parizu 2016.

Auto blog 21.09.2016
Apsolutna elektrifikacija: Svetska premijera - Opel Ampera-e u Parizu Riselshajm/Pariz. Ova svetska premijera je jednostavno elektrifikujuća: Opel će revolucionalizovati električni prevoz na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu sa Amperom-e. Od 1… »

Ništa od manjeg poreza na polovne automobile?

Auto blog 21.09.2016
Ministarstvo finansija "protumačilo" jučerašnju izjavu ministra Dušana Vujovića da će se vozila oporezovati prema ceni, a ne kubikaži. Ministar nam dao lažnu nadu. Oporezivanje vozila biće optimalno i pravično, a zakonska rešenja oslanjaće se… »

Električni Volkswagen e-Crafter Concept

Auto blog 21.09.2016
Nova generacija Volkswagenovog Craftera se na sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru pojavila i u električnoj verziji. Za sada je reč o koncept vozilu, ali se već za sledeću godinu najavljuje i serijska varijanta. Volkswagen e-Crafter pokreće… »

Apple bi navodno mogao da preuzme McLaren

Auto blog 21.09.2016
Članak u uglednom Financial Timesu kaže da je Apple u pregovorima s McLaren Technology grupom koja se sastoji od McLarenovog F1 tima, McLaren Automotive i McLaren Applied Technology. Financial Times citira tri izvora koja su prisustvovala pregovorima… »

Nissan Navara EnGuard Concept

Auto blog 21.09.2016
Ovogodišnji sajam komercijalnih vozila u Hanoveru je i mesto premijere Nissan Navare EnGuard Concept, za čiju bazu je poslužila Navara Double Cab Tekna. Ukratko, radi se o izdržljivom i praktičnom vozilu za hitne službe, dizajniranom da služi kao… »