Izvor: Auto magazin arhiva vesti 21.09.2016

Novi ELEGANCE paket za model Honda CR-V

Auto magazin 21.09.2016
Prepoznatljiv i snažan, model Honda CR-V stiže sa unapređenim paketom ELEGANCE, a kupci koji se odluče za ovu verziju dobijaju veću vrednost opreme po nepromenjenoj ceni već poznatog Elegance paketa... Uz moćan i savremen dizajn eksterijera, a sada… »

Brend Jeep na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu 2016.

Auto magazin 21.09.2016
Tokom poslednjih 75 godina, vozila brenda Jeep® definisala su autentično iskustvo vožnje sa pogonom na 4X4 točka, postavljajući standarde terenske vožnje i slobode, od kako je prvo vozilo sišlo sa proizvodne trake 1941. godine... Ove godine, brend… »

Apsolutna elektrifikacija: Svetska premijera - Opel Ampera-e u Parizu

Auto magazin 21.09.2016
Ova svetska premijera je jednostavno elektrifikujuća: Opel će revolucionalizovati električni prevoz na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu sa Amperom-e. Od 1. do 16. oktobra, novi automobil na električni pogon imaće svoje prvo predstavljanje u… »

Fiat Professsional na sajmu teretnih vozila u Hanoveru

Auto magazin 21.09.2016
66. Međunarodni sajam teretnih vozila u Hanoveru, najveća evropska izložba dostavnih i industrijskih vozila, održaće se od 22. do 29. septembra. Događaj u nemačkom gradu će okupiti profesionalce i glavne proizvođače vozila, uključujući Fiat… »

NIS-ova akcija „Pomoć na putu“

Auto magazin 21.09.2016
U želji da nagradi svoje potrošače kompanija NIS je pokrenula akciju pod nazivom “Pomoć na putu”, čiji je cilj da se izađe u susret potrebama vozača i unapredi njihova bezbednost... Prilikom kupovine određenog NISOTEC motornog ulja od najmanje… »

Pogledajte kako Rusi pokušavaju da uspore saobraćaj (VIDEO)

Auto magazin 21.09.2016
Ruski putevi važe za nebezbedne, a jedan od faktora koji na to utiču jeste činjenica da veliki broj vozača ne poštuje saobraćajne znakove. Nezgode su česte, a u mnogo slučajeva i smrtonosne... Nedaleko od mesta Nižni Novgorod nalazi se veoma… »