Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 21.09.2016

Uspeli smo da pridobijemo deo američke javnosti

Beta 21.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na skupu o Srebrenici u organizaciji Fondacije Klinton ozbiljnošču i odgovornošću, uprkos teškoj atmosferi, uspeo da pridobije dobar deo američke publike. "U sali i bekstejdžu bila je veoma… »

Vladajuća koalicija: Izveštaj zaštitnika građana paušalan

Beta 21.09.2016
Poslanici opozicije su danas na sednici Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava podržali redovan izveštaj zaštitnika gradjana za 2015. godinu i dali podršku radu te institucije, dok su predstavnici vladajuće većine ponovili ocenu da je… »

Završna debata kandidata za predsednik DS uoči izbora

Beta 21.09.2016
Kandidati za budućeg predsednika Demokratske stranke (DS) večeras su u Beogradu suočili stavove i programe na petoj, završnoj debati uoči stranačkih izbora koji su zakazani za subotu, 24. septembar. Stavove o budućem funkcionisanju DS kao i… »

Popravili smo loš sporazum koji je prethodna vlada sklopila 2011.

Beta 21.09.2016
Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Prištini da je pregovarački tim Beograda u Briselu uspeo da popravi jako loš sporazum koji je 2011. prethodna Vlada sklopila s Prištinom. Djurić je za RTK 2 rekao… »

Dveri: Osobe sa invaliditetom na totalnoj margini društva

Beta 21.09.2016
Srpski pokret Dveri podržao je danas održavanje "Parade hrabrosti, snage i dostojanstva" osoba sa invaliditetom, zakazane za 3. oktobar u Beogradu, i najavio da će u parlametu podržati sva zakonska rešenja kako bi se ljudima s posebnim potrebama… »