Izvor: Dnevnik arhiva vesti 21.09.2016

Vučić u Njujorku: Pridobili smo deo američke publike

Dnevnik 21.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je bilo važno da se glas Srbije čuje na panelu fondacije "Klinton" o pomirenju u regionu, te da je uspeo da pridobije deo američke publike na stranu činjenica."Sinoć je za nas bila veoma… »

Veliki jubilej FK Sloga iz Vognja

Dnevnik 21.09.2016
Devet decenija proteklo je od osnivanja Fudbalskog kluba Sloga iz Vognja. Veliki jubilej klub je proslavio na svečanosti koja je održana. u mesnom restoranu “Krajina” pred preko 200 zvanica. O jubileju, osnivanju i rezultatima kluba kroz decenije… »

S Tvrđave opet zvono zvoni

Dnevnik 21.09.2016
Kada se u utorak na svečanosti pred Sahat-kulom na Petrovaradinskoj tvrđavi okupe zvanice, predstavnici pokrajinskih i gradskih vlasti i glavni akteri iz. Rotari-kluba „Novi Sad”, zvono koje s Tvrđave, posle dve decenije ponovo, kao nekad zvoni… »

Dan parkinga na Trgu galerija

Dnevnik 21.09.2016
Projekcija fotografija iz foto-dokumentacije na temu Trga galerija održaće se u četvrtak od 18.30 do 20.30 časova na platou ispred ulaza u. Spomen-zbirku Pavla Beljanskog. Fotografije će biti prikazane u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana… »

Spens teren za nadmetanje i druženje

Dnevnik 21.09.2016
Povodom jedinstvene manifestacije „Noć sportskih centara”, koja će se održati u petak, 23. septembra, od 17 do 23 časa u četiri grada je. u medija-centru u Sportskom i poslovnom centru „Vojvodina” održana konferencija za novinare. Kako je… »

Voda s bunara u gradu nije za piće

Dnevnik 21.09.2016
Institut za javno zdravlje Vojvodine, na osnovu Ugovora s Gradom Novim Sadom, kontroliše zdravstvenu ispravnost vode za piće. iz fabrike vode i vodovodne mreže JKP „Vodovod i kanalizacija”. Na osnovu mikrobioloških i fizičkih analiza ukupno 558… »

Novi Sad lider socijalne politike

Dnevnik 21.09.2016
Druga sednica Saveta za osobe s posebnim potrebama održana je u Skupštini grada, a bilo je reči o aktuelnim problema osoba s invaliditetom. Glavni cilj je da se u narednom periodu inicira veći broj aktivnosti koje bi mogle doprineti poboljšavanju… »

Andrej Ljepić šahovsko čudo od deteta

Dnevnik 21.09.2016
Neverovatno je koliko se velikih šahovskih talenata rađa na ovoj našoj plodnoj vojvođanskoj crnici! Posle Marine Gajčin, Dejana Omorjana, Anje Jovanović i Marka Milanovića, u našem listu predstavljamo novo šahovsko čudo od deteta… »

Rado se u EPS-u uzimaju debele otpremnine

Dnevnik 21.09.2016
U mnogim javnim preduzećima ima viška zaposlenih, a oni bi do kraja godine trebalo da ostanu bez posla. Pošto je u Srbiji stopa nezaposlenosti prilično visoka, ostanak bez posla i redovnih primanja veliki je problem pa se na taj korak odlučuje malo… »

Glavnom trgu novo ruho

Dnevnik 21.09.2016
BEČEJ: Trg oslobođenja u Bečeju površine 10.000 kvadrata, biće potpuno rekonstruisan 36 godina nakon izgradnje. Radovi su počeli 15. septembra i trebalo bi da budu gotovi. u aprilu sledeće godine. U rekonstrukciji učestvuje nekoliko firmi, a… »