Izvor: Dnevnik arhiva vesti 21.09.2016

Zbog zdravlja se premoste jezičke barijere

Dnevnik 21.09.2016
TOTOVO SELO: U akciji „Vojni lekar na selu“ Vojske Srbije i Crvenog krsta Vojvodine medicinska i veterinarska ekipa boravile su u Totovom Selu. Sekretarka Crvenog krsta Kanjiže Moniko Česko kaže da su se u akciju uključili volonteri ove… »

Dunav je sudbinska reka Evrope

Dnevnik 21.09.2016
BELA CRKVA: Škola plus iz Bele Crkve u okviru projekta "Sačuvajmo prirodne vrednosti" podržanom od strane Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, promoviše aktivnosti usmerene na popularizaciju i jačanje svesti mladih o zaštiti… »

Nove cene korišćenja parkinga u Somboru

Dnevnik 21.09.2016
SOMBOR: Gradsko veće Sombora usvojilo je predlog JKP “Parking servis Sombor” da se cene komercijalnog parkirališta povećavaju za 2,8 odsto, izuzev cene posebne. parking karte, koja se neće menjati,a novi cenovnik primenjivaće se od 1.oktobra… »

Seleuški višeboj u spomen na zavičaj

Dnevnik 21.09.2016
SELEUŠ:U sela alibunarske opštene minulih godina doselili su se stanovnici iz Krajine, tu zasnovli novi život i skladne odnose sa. starosedeocima Srbima i Rumunima. Posle Velikog rata tu su došli i solunski dobrovoljci osnovali su kolonije u Seleušu… »

Tri nove kotlarnice na prirodni gas

Dnevnik 21.09.2016
RUMA : Opštinsko veće Rume razmatralo je i usvojilo zaključak Stručnog radnog tela predsednika opštine formiranog. radi analize stanja i poslovanja Javnog preduzeća “Stambeno” Ruma. Predsednik Stručnog radnog tela Dušan Ljubišić, načelnik… »

Bolnički kreveti dar rotarijanaca

Dnevnik 21.09.2016
Od norveškog Rotari kluba u saradnji sa Rotari klubovima u Beogradu u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica stiglo je 20 bolničkih kreveta. Predsednik sremskomitrovačkih rotarijanaca Danilo Ljevnajić objašnjava da saradnja sa Opštom bolnicom u Sremskoj… »

Uspostaviti saradnju Vojvodine i kineske provincije Hajnan

Dnevnik 21.09.2016
Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici usvojila predlog pisma o namerama o uspostavljanju saradnje između Autonomne pokrajine Vojvodine i kineske provincije Hajnan. Pismo o namerama predstavlja volju obe pokrajine da se, u skladu sa prijatelskim… »