Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 21.09.2016

Vučić: Pridobili smo deo američke publike na stranu činjenica

Kurir 21.09.2016
NJUJORK - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je bilo važno da se glas Srbije čuje na panelu Fondacije Klinton o pomirenju u regionu, te da je uspeo da pridobije deo američke publike na stranu činjenica. "Sinoć je za nas bila… »

Predsedništvo DSS: Potvrđen ostanak u svim koalicijama na lokalu

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Predsedništvo Demokratske stranke Srbije (DSS) predložilo je Glavnom odboru da ta stranka učestvuje na izborima predsednika Srbije sa svojim kandidatom, ukoliko ne bude postignut dogovor o zajedničkom kandidatu nacionalne opozicije… »

Nenad Popović: Srbija da zaštiti interese Republike Srpske

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović ocenio je da Srbija sve svoje potencijale mora hitno da stavi u funkciju odbrane Republike Srpske kao i da stavi do znanja da će, kao garant Dejtonskog sporazuma, "po svaku cenu zaštititi… »

Balkansko bure baruta Dačić: Ako muslimani hoće rat, dobiće ga!

Kurir 21.09.2016
Neformalni portparol Bakira Izetbegovića Sefer Halilović zapretio da će biti „raspakovan“ Dejtonski sporazum, da će biti belaja i da će nestati Republika Srpska. Bivši načelnik ratnog štaba armije BiH Sefer Halilović zapretio je juče novim… »

Vučić poručio iz Njujorka: Srbija će učiniti sve da očuva mir, Srpska neće nestati

Kurir 21.09.2016
NJUJORK - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uraditi sve da očuva mir i stabilnost, a oniama koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma i nestanku Republike Srpske da Srpska neće nestati. "Onima koji maštaju o urušavanju… »

Živković: Predsednički izbori su šansa demokratske opozicije

Kurir 21.09.2016
Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković ocenio je da Srbija ima najmanju vladu u istoriji čovečanstva koja ima samo jednog člana – predsednika vlade. On je ocenio i da su predsednički izbori u Srbiji šansa koju demokratska… »

Jebo vas rat! Ratni huškači, je l‘ ovo hoćete!

Kurir 21.09.2016
Krv, beznađe, kataklizma! Građani koji su devedesetih izgubili najmilije neće ponovo da ratuju s komšijama radi tuđih interesa! Sa svih strana političari i kojekakvi bivši generali u regionu huškaju na međunacionalne sukobe i ponovo prizivaju… »

Marko đurić: Zahvaljujući narodu, propao pokušaj mog hapšenja

Kurir 21.09.2016
GRAČANICA - Direktor vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je novinarima da je večeras u Gračanici došlo do grubog i protivpravnog pokušaja njegovog hapšenja i deportovanja sa Kosova. Kosovska policija je večeras u… »

Nikolić o tenzijama u BIH: Nećemo dozvoliti iznenadjenje

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je da je posle ratnuhuškačkih poruka iz Sarajeva prikupio sve relevante bezbednosne informacije i da Srbija neće dozvoliti da bude iznenadjena. "Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih… »

Veruju u pobedu nad SNS: Završna debata kandidata za predsednika DS

Kurir 21.09.2016
BEOGRAD - Kandidati za budućeg predsednika Demokratske stranke (DS) suočili su stavove i programe na petoj, završnoj debati uoči stranačkih izbora koji su zakazani za subotu, 24. septembar. Stavove o budućem funkcionisanju DS kao i programska… »