Izvor: Kurir/Sport arhiva vesti 21.09.2016

(Video) Nole pavaroti: Evo kako zvuči kada Đoković zapeva 'O sole mio'

Kurir 21.09.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sklopu svoje humanitarne fondacije organizovao je dobrotvornu večeru u cilju prikupljanja sredstava za bolje obrazovanje najmlađih u našoj zemlji. Na dobrotvornoj aukciji kojoj se odazvao veliki broj uticajnih i… »

Ništa od borbe: Otkazan meč Hukića i Mekenzija

Kurir 21.09.2016
Meč za titulu profesionalnog prvaka sveta u boksu između šampiona kruzer kategorije u IBO verziji Muamera Hukića i Ovila Mekenzija otkazan je zbog bolesti izazivača, a zvanični šampion rekao je da je razočaran zbog odustajanja rivala. "Osećao sam… »

(Foto) rukometaši pozirali goli: Braća Karabatić poput bogova sa Olimpa, žene poludele!

Kurir 21.09.2016
Rukometaši Nikola i Luka Karabatić obanžili su se u humanitarne svrhe, a fotografije koje su se pojavile ni jednu ženu nisu ostavile ravnodušnom. Osim što plene pažnju igrom, nežniji pol ne ostavljaju bez daha svojim atraktivnim izgledom. Ovog… »

(Foto) sve oči uprte U nju: Evo kako je Jelena Đoković blistala na dobrotvornoj večeri

Kurir 21.09.2016
Supruga najboljeg tenisera današnjice Jelena Đoković blistala je na dobrotvornoj večeri koja je organizovana u cilju prikupljanja sredstava za bolje obrazovanje najmlađih u našoj zemlji. Kao i što je navikla javnost, Đokovićeva supruga plenila je… »

(Foto) neobična životna priča navijača: Lopta koja ga je pogodila u glavu spasla mu život!

Kurir 21.09.2016
Neverovatna priča stiže nam sa danskog prvenstva gde se desio ne tako redak slučaj da lopta umesto u mreži, završi u publici i tom prilikom nekoga pogodi. Ni manje ni više nego u glavu! Neprecizan šut fudbalera bio je toliko jak da je onesvestio… »

Dobrotvorna večera u Milanu: Novak Đoković prikupio novac za decu Srbije!

Kurir 21.09.2016
Prvi reket sveta sinoć organizovao dobrotvornu večeru a pare su sakupljene za bolje obrazovanje najmla|ih u našoj zemlji. Srpski teniser Novak Đoković organizovao je dobrotvornu večeru u Milanu a sav novac koji je sakupljen biće dat za program… »