Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 21.09.2016

SREMSKI KARLOVCI: Organizacija parkinga za vreme "Grožđebala"

Moj Novi Sad 21.09.2016
U periodu od 23. do 25. septembra novosadski "Parking servis" organizovaće i naplaćivati parkiranje za vreme održavanja "Grožđebala" u Sremskim Karlovcima. Parkiranje će biti organizovano na sledećim lokacijama: - kod semafora, preko puta Saveznog… »

Isključenja struje za četvrtak, 22. septembar

Moj Novi Sad 21.09.2016
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Sremskim Karlovcima, Futogu, Ledincima, Beočinu, Rakovcu, Šakotincu i Čortanovcima. Ledinci: - od 8 do 11 sati: deo naselja Ledinci od ul… »

Čitavo područje Toplane "Zapad" u četvrtak bez tople vode

Moj Novi Sad 21.09.2016
Sutra, 22. septembra, od 10 sati, zbog radova na cirkulacionom postrojenju Toplotnog izvora "Zapad", doći će do prekida isporuke toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na konzumnom području pomenutog toplotnog izvora. Kako… »

NOVI SAD 2021: Potpisan protokol o saradnji s "Parking servisom"

Moj Novi Sad 21.09.2016
Javno komunalno preduzeće "Parking servis" i predstavnici projekta "Novi Sad 2021" potpisali su Protokol o saradnji. Kako se navodi u saopštenju, "Parking servis" će ustupiti svoj prostor, murale, na garaži kod Srpskog narodnog pozorišta, na kojima… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba

Moj Novi Sad 21.09.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Tanja Jovanović, Mihaela Mikša Mihajlović, Bojana Kojić i Sanela Facile iz Novog Sada, Slađana Dedvuković iz Zmajeva… »

NS: Kladionice pred vratima dvorišta škola

Moj Novi Sad 21.09.2016
Samo dve novosadske škole tražile su da se utvrdi udaljenost kladionica. Iako na propisanom rastojanju, kockarnice učenicima "na izvol`te". Od ukupno 53 osnovne i srednje škole na teritoriji grada, samo su dve utvrđivale da li su kladionice i… »

Svečani prijem brucoša na FTN

Moj Novi Sad 21.09.2016
Svečani prijem studenata prve godine Fakulteta tehničkih nauka održaće se u subotu 24. septembra u Kampusu Univerziteta u Novom Sadu kod fontane ispred ulaza na FTN od 11 časova. Tradicionalna manifestacija “Svečani doček brucoša” trajaće do… »

Od četvrtka izmena saobraćaja u Ulici Zmaj Ognjena Vuka

Moj Novi Sad 21.09.2016
"Novosadska toplana" će u četvrtak, 22. septembra početi sa izgradnjom vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Zmaj Ognjena Vuka 14 i 16 te će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja. Privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Zmaj Ognjena… »

Pođite u subotu na jednodnevnu planinarsku akciju "Karlovačka berba"

Moj Novi Sad 21.09.2016
Planinarsko društvo "Naftaš" iz Novog Sada u subotu, 24. septembra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Karlovačka berba" po šesti put, sa rutom Paragovo - Stolovi - Stražilovo - Sremski Karlovci. Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom… »

FOTO: Dani leskovačkog roštilja do subote na Ribljoj pijaci

Moj Novi Sad 21.09.2016
Prijatan miris mesa na žaru koji se ovih dana širi Ribljom pijacom privukao je velik broj Novosađana na manifestaciju "Dani leskovačkog roštilja", koja će trajati do subote, 24. septembra. Majstori sa "Leskovačke roštiljade" – na platou uz Trg… »