Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 21.09.2016

Pogledajte Clooneyjevu reakciju na Brangelina razvod

MTV Srbija 21.09.2016
George Clooney saznao je za razvod Brada Pitta i Angeline Jolie tokom intervjua, kada ga je novinar upitao za komentar o krahu Brangeline. Baš kao što je nas zatekla vest da se Angelina i Brad razvode, tako ni George Clooney, inače dobar Bradov… »

Ko je najpraćenija osoba na društvenim mrežama?

MTV Srbija 21.09.2016
Došlo je do promene na vrhu and now we got bad blood... Taylor Swift nastavlja svoju dominaciju u svetu društvenih mreža! Iako je ovo bila teška godina za nju (dva raskida, novi sukob sa Kanyeom i Kim...), Taylor uspeva da sve preokrene u svoju… »

Peđa Bajović u trci za najduhovitiju osobu na svetu

MTV Srbija 21.09.2016
Laugh Factory iz Los Angelesa traži najduhovitiju osobu na svetu, a velike šanse da osvoji ovu titulu ima i naš Peđa Bajović! Rođen u Crnoj Gori, odrastao u Srbiji, u BiH je proveo preko deset godina, a sada već petnaestu godinu živi u… »

Britney želi da priča sa tobom putem aplikacije

MTV Srbija 21.09.2016
Pomeri se Kim Kardashian! Britney Spears je nova kraljica aplikacija! Pop zvezda, koja je u maju objavila aplikaciju-igricu „Britney Spears: American Dream“, sada je došla na novu ideju. Svojom sledećom aplikacijom Britney želi da se još više… »

Adele pretvorila koncert u Brangelina terapiju

MTV Srbija 21.09.2016
Pogledajte šta je pop zvezda poručila na svom sinoćnjem koncertu održanom u Njujorku, koji je posvetila Bradu Pittu i Angelini Jolie. Ako vas već nije pogodio asteroid zvani Brangelina, onda ćemo vam nežno saopštiti da je Angelina Jolie podnela… »

Ovo je ubedljivo najpopularniji Jennifer Aniston GIF

MTV Srbija 21.09.2016
Reakcije na Brangelina razvod koje uključuju Jennifer Anniston prilično su urnebesne, ali jedan GIF se izdvojio kao najpopularniji. Vest o razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie sve nas je šokirala, a Twitter zajednicu i dobro zabavila! #Brangelina je… »