Izvor: MTV Srbija/Zabava arhiva vesti 21.09.2016

Vodimo te na ludu filmsku vožnju sa Beatlesima

MTV Srbija 21.09.2016
U četvrtak, 22. septembra u domaće bioskope stiže dokumentarni film „The Beatles: Eight Days a Week - Godine Bitlmanije“, koji nam govori da ipak postoji mnogo činjenica koje ne znamo o najvećem muzičkom fenomenu XX veka. Pet decenija od izlaska… »

Pogledaj novi trejler za film „Jesen samuraja“

MTV Srbija 21.09.2016
Pogledajte video najavu za novi film koji stiže od ekipe zaslužne za hit komediju „Mali Budo“. „Jesen samuraja“ je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista… »

Šta je sve Calvin trebalo da prođe da bi došao do Rihanninih vokala?

MTV Srbija 21.09.2016
"Osećao sam se kao da sam opljačkao banku", prokomentarisao je saradnju na "This Is What You Came For"... Rihanna je jako zaposlena devojka. Toliko zaposlena da čak ni jedan od najvećih producenata ne može s lakoćom da dođe do njenih vokala za novi… »

Pogledaj novi spot Lady Gage (VIDEO)

MTV Srbija 21.09.2016
Najzad! Stigao je video za novu Gaginu pesmu „Perfect Illusion“! Povratnički singl Lady Gage sada sija punim sjajem! Pesma „Perfect Illusion“ upravo je dobila svoj spot! Jednostavan, energičan, rokerski nastrojen, Gagin novi video ne pdoseća… »

Charli XCX i David Guetta zajedno u studiju

MTV Srbija 21.09.2016
Spremni za novi hit? Mi svakako jesmo! I očekujemo samo savršenstvo! Moramo da priznamo, ovo nas ja malo iznenadilo! Nikada nismo mogli da pomislimo da će Charli XCX i David Guetta da sarađuju zajedno, ali to se upravo dešava! Još uvek ne znamo da… »

Kako Jennifer Aniston komentariše razvod Brada i Angeline?

MTV Srbija 21.09.2016
Karma je čudna stvar, zar ne? Dozvolite nam da vas podsetimo - te 2005. godine svet je bio podeljen na dva tima - TeamJennifer i TeamAngelina! Epska borba između njih dve nastala je kada je Angelina Jolie tokom snimanja filma „Mr & Mrs Smith“ zavela… »

Sophie Turner će vam pokazati kako pleše Kit Harington

MTV Srbija 21.09.2016
Neprocenjivo! Nakon što su "Game of Thrones" pokorili dodelu Emmy nagrada, pogodite kako je ekipa serije proslavila veliki uspeh sa sveukupno 38 Emmy na njihovim policama? Žestokim partijanjem, naravno! Ako je verovati njihovim rečima. Tačnije rečima… »

Kim Kardashiana napala The Wall Street Journal

MTV Srbija 21.09.2016
„Jedna je stvar kada žuti tabloidi profitiraju od izmišljenih skandala, ali kada respektabilni WSJ profitira na genocidu - to je sramno i neprihvatljivo.“. Još u aprilu ove godine u The Wall Street Journalu (WSJ) objavljen je na celoj strani… »

Da li je Brad Pitt imao aferu s Marion Cottilard?

MTV Srbija 21.09.2016
Nakon što su nas uzdrmale vesti o razvodu Brada Pitta i Angeline Jolie, polako su počele da isplivavaju i glasine zašto je došlo do kraja dvanaestogodišnje veze od čega su dve godine bili u braku. Prema izvoru TMZ-a do kraja braka došlo je zbog… »

Cirkobalkana od 26. septembra do 2. oktobra u Beogradu

MTV Srbija 21.09.2016
Festival savremenog cirkusa “Cirkobalkana” održaće se u organizaciji Cirkusfere (Beograd) i Cirkorame (Zagreb) od 26. septembra do 2. oktobra u Beogradu, u okviru pratećeg programa BITEF festivala, i od 4. do 10. oktobra u Zagrebu. Za razliku od… »