Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 21.09.2016

Novi ginekološki ultrazvuk za Dom zdravlja na Limanu

NoviSad.com 21.09.2016
Novi Sad - Ambulanta Doma zdravlja na Limanu dobila je novi ginekološki ultrazvučni aparat, koji će omogućiti pregled oko 600 žena mesečno. Za aparat je iz gradskog budžeta izdvojeno blizu šest miliona dinara. Dr Veselin Bojat, direktor Doma… »

Naplata parkiranja tokom Grožđebala

NoviSad.com 21.09.2016
Novi Sad - Tokom Grožđebala, koji se u Sremskim Karlovima održava od 23. do 25. septembra, JKP "Parking servis" će organizovati i naplaćivati parkiranje. Parkiranje će biti organizovano kod semafora preko puta Saveznog centra za mehanizaciju, zatim… »

U Betaniji rođena 21 beba

NoviSad.com 21.09.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođena 21 beba: devet devojčica i 12 dečaka. Majke devojčica su Jovanović Tanja, Kojić Bojana, Facile Sanela, Mikša Mihajlović Mihaela (Novi Sad), Kralj Ivana (Bačka Palanka), Poljak… »

Prikupljanje pomoći za bebe i decu izbeglice

NoviSad.com 21.09.2016
Novi Sad - U Novosadskom humanitarnom centru u toku je prikupljanje pomoći za izbeglice, prvenstveno bebe, decu, trudnice i porodilje. Trenutno su neophodni dečja obuća, odeća i donji veš, ali i sredstva za ličnu higijenu, a može se doneti i odeća… »

Izložba pasa mešanaca u oktobru na Štrandu

NoviSad.com 21.09.2016
Novi Sad - Treća izložba pasa mešanaca biće održana 9. oktobra od 11 sati na Štrandu. U JKP "Zoohigijena i veterina", koje je organizator događaja, kažu da je ovo prilika da psi mešanci, koji nemaju rodovnik, pokažu svu svoju lepotu i posebnost… »