Izvor: OK radio arhiva vesti 21.09.2016

Crveno slovo: Danas je Mala Gospojina

OK radio 21.09.2016
Srpska pravoslavna crkva slavi rođenje Presvete Bogorodice, praznik u narodu poznat kao Mala Gospojina, koji se ubraja u 36 velikih praznika u crkvenom kalendaru obeleženih crvenim slovom. Roditelji Presvete Bogorodice Joakim i Ana živeli su u Nazaretu… »

Jubilej predškolske

OK radio 21.09.2016
Predškolska ustanova „Naše dete“ u Vranju u sredu obeležava dva značajna jubileja, 45. rođendan firme i 45. godina od uvođenja celodnevnog boravka dece u vrtiću. Septembra 1971. godine, svečano je otvoren prvi vrtić za celodnevni boravak… »

Higijenski: Nećemo učestvovati u amaterskim igrama vlasti

OK radio 21.09.2016
Zavod za javno zdravlje u Vranju oglasio se saopštenjem povodom, kako navode, informacija u lokalnim medijima o početku sistemske deratizacije na teritoriji Grada i spominjanja Zavoda u negativnom kontekstu. U stvarnosti, ni jedan medij nije pominjao… »

Nova direktorka Biblioteke u Vranju

OK radio 21.09.2016
Vesna Petric, diplomirani psiholog, imenovana je za vršioca dužnosti direktora Biblioteke “Bora Stanković” u Vranju. Odlukom Vladana Vukosavljevića, ministra kulture i informisanja, ona je zamenila Slobodana Ljubića, koji je podneo ostavku. Vesna… »

Dinamo poražen od Rada u Kupu

OK radio 21.09.2016
Vranje - U utakmici šesnaestine finala fudbalskog Kupa Srbije Dinamo je na Banjici poražen sa 1:0 od domaćeg Rada. Evrogol Petkovića u 31. minutu omogućio je Radu plasman u osminu finala. Dinamo u nedelju očekuje prvenstvena utakmica u okviru Prve… »

21. rođendan OK radija

OK radio 21.09.2016
Vranje - OK Radio danas slavi 21. rođendan. Još jednu godišnjicu dočekujemo kao najznačaniji i najuticajniji elektronski medij na jugu Srbije. Pored činjenice da je OK najslušaniji radio na ovim prostorima, već decenijama, redakcija se ponosi i… »

Oduzeta imovina porodici Denzija Stanojevića

OK radio 21.09.2016
Viši sud u Vranju je, na zahtev Višeg javnog tužilašta, posle privremenog oduzimanja imovine optuženog Dejana Stanojevića Denzija, privremeno oduzelo i imovinu članovima njegove porodice. Prema navodima koje je OK Radiju dostavila Miroslava… »

Ništa od novog odbora SDS-a u Vranju

OK radio 21.09.2016
Nenad Zdravković, poverenik SDS - a za Vranje i Vranjsku Banju, i nakon skoro tri meseca od postavljenja na ovo mesto od strane centrale, nije uradio ništa kako bi bili raspisani stranački izbori za izbor novog Gradskog odbora. Zdravković kaže da će… »

Horoskop za 21. septembar

OK radio 21.09.2016
Pred vama je horoskop za sredu 21. septembar. Sa srećom. OVAN Sumnjate u nečije namere i imate loš predosećaj u susretu sa odredjenim saradnicima. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak. Imate dovoljno… »