Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 21.09.2016

Popović: Srbija da zaštiti interese Republike Srpske!

Pravda 21.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović ocenio je da Srbija sve svoje potencijale mora hitno da stavi u funkciju odbrane Republike Srpske kao i da stavi do znanja da će, kao garant Dejtonskog sporazuma, "po svaku cenu zaštititi… »

Američki Bošnjaci Jeremića optužuju za podršku navodnim zločinima!

Pravda 21.09.2016
Nevladina organizacija iz SAD Savetodavno veće za BiH se "oštro protivi" kandidaturi Vuka Jeremića za mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija. Kako je navedeno u saopštenju ove NVO, zbog Jeremićeve kandidature za tu važnu poziciju poslata su… »

Vučićeva poruka iz Njujorka: Onima koji maštaju o nestanku RS...

Pravda 21.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uraditi sve da očuva mir i stabilnost, a onima koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma i nestanku Republike Srpske poručuje da Srpska neće nestati. "Onima koji maštaju o urušavanju… »

Obračun u SPS-u: Pljušte uvrede između Dijane Vukomanović i Novice Tončeva!

Pravda 21.09.2016
Verbalni rat između najviših funkcionera SPS ne prestaje. Članovi Predsedništva socijalista Novica Tončev i Dijana Vukomanović nastavljaju sa prozivkama u medijima i na društvenim mrežama. Tončev je i ovog puta pokrenuo sukob, kada je u izjavi za… »

Mihajlović: "Smenjuju" me samo neradnici

Pravda 21.09.2016
Odavno sam prestala da brojim medijske najave u kojima me premijer Aleksandar Vučić smenjuje sa mesta ministra i potpredsednice Vlade. Tako Zorana Mihajlović odgovara na nove spekulacije da joj se sprema smena u Nemanjinoj 11, odnosno da će biti među… »

Ivanović: Šešelj je propustio šansu, umesto da sruši Vučića on se dogovorio

Pravda 21.09.2016
Predsednik Srpskog narodnog pokreta Naši Ivan Ivanović gostovao je u emisiji produkcije "Balkan info" gde je govorio od odnosima prema Srpskoj radikalnoj stranci, političkoj situaciji u Srbiji, aktivnostima njegovog pokreta i drugim političkim… »