Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 21.09.2016

DODIK IZ MOSKVE ZAPRIJETIO OTCEPLJENJEM! Na nasilje iz Sarajeva odgovorićemo otcepljenjem Republike Srpske!

Sandžak haber 21.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zvanična Banjaluka na nasilje iz Sarajeva odgovoriti otcepljenjem od Bosne i Hercegovine. On je to za Sputnjik rekao uoči razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a nakon reči ratnog… »

ZARATILI! Zmaj od Šipova i Milorad Dodik posvadjali se na skupu u SNSD u Šipovu! Zmaj: Ovo je mojih pet minuta nemoj da mi se…

Sandžak haber 21.09.2016
Na stranačkom mitingu SNSD-a u Šipovu, za vrijeme govora Milorada Dodika, iz publike je dobacivao Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, jedan od stalnih učesnika realityja “Parovi”. Zmaj je, očito, nezadovoljan politikom Milorada Dodika… »

Koha Ditore: Tači na optužnici Specijalnog suda?

Sandžak haber 21.09.2016
Predsednik Kosova Hašim Tači mogao bi da bude optužen pred Specijalnim sudom za zločine počinjene tokom rata na Kosovu, piše danas prištinski dnevnik Koha Ditore, pozivajući se na holandski dnevnik De Volkskrant. Koha Ditore prenosi navode… »

Premijera: Mercedes E class All Terrain

Sandžak haber 21.09.2016
Mercedes je proširio familiju modela E klase kros vozilom koje će se boriti za primat na tržištu sa Audijem A6 Allroad i nedavno predstavljenim karavanom Volvo V90 Cross Country. Da je ova vrsta automobila sve popularnija svedoči podatak da su dva… »

PAZARCI UZ LIČINU! Uz momka iz Pazarske čaršije! SANDŽAKHABER APELUJE: Održite humanitarni meč mi ćemo prenositi na…

Sandžak haber 21.09.2016
Nakon izazova Marka Huka (Muamera Hukića) Enadu Ličini socijalna mreža fejsbuk gori, većina Pazaraca je uz Enada Ličinu. Neki od komentara govore da je Ličina momak sa Pazarskog asfalta i dijete iz Pazarske čaršije, što i jeste činjenica… »

EKSKLUZIVNO! HUKIĆ IZAZIVA ENADA LIČINU NA MEČ! Foto

Sandžak haber 21.09.2016
Novi Pazar – Muamer Hukić izazvao je na svom facebook profilu boksera iz svog kraja Enada Ličinu koji je rodjeni Pazarac na boks meč tvrdeći da Ličina već duže vremena hoće da boksuje s njim. Da li će do boks meča dvojice sandzaklija doći… »

PUTINOVA TAJNA SLUŽBA FSB JAVILA ERDOGANU DA SE SPREMA PUČ?!

Sandžak haber 21.09.2016
Da nije bilo jednog telefonskog poziva iz Moskve, veliko je pitanje da li bi turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas uopšte bio živ, a kamoli i dalje na vlasti u Turskoj! Novi podaci, iz veoma pouzdanih izvora otkrivaju do sada nepoznate detalje… »

KRIK IZ SREBRENICE! “Narod je uplašen zbog referenduma u RS-u, posebno ljudi s mlađom djecom”

Sandžak haber 21.09.2016
Srebrenica – Predsjednik Kruga intelektualaca općine Srebrenica Ilijas Begić ustvrdio je da je zbog najavljenog referenduma u RS-u kod stanovništva te općine prisutan strah te da su pojedine porodice već najavile odlazak u Federaciju BiH, kao i da… »

Turska: Oružani napad na izraelsku ambasadu

Sandžak haber 21.09.2016
Najmanje jedna osoba je upucana u oružanom napadu na Ambasadu Izraela u Ankari, saopštio je portparol izraelskog ministra spoljnih poslova. Zaposleni izraelske ambasade su na sigurnom, a napadača na ambasadu je ranio čuvar. “Svi u ambasadi su… »

Samsung objavio uputstvo kako prepoznati novi Note 7

Sandžak haber 21.09.2016
Samsung je počeo zamenu Galaxy Note 7 telefona modelom sa novom baterijom, a na svom sajtu je objavio uputstvo kako prepoznati novi telefon. Kako bi pomogli korisnicima da lako razumeju da li imaju novi uređaj i koriste Galaxy Note7 sa poverenjem, u… »