Izvor: Sandžak haber/Društvo arhiva vesti 21.09.2016

PAZARCI UZ LIČINU! Uz momka iz Pazarske čaršije! SANDŽAKHABER APELUJE: Održite humanitarni meč mi ćemo prenositi na…

Sandžak haber 21.09.2016
Nakon izazova Marka Huka (Muamera Hukića) Enadu Ličini socijalna mreža fejsbuk gori, većina Pazaraca je uz Enada Ličinu. Neki od komentara govore da je Ličina momak sa Pazarskog asfalta i dijete iz Pazarske čaršije, što i jeste činjenica… »

EKSKLUZIVNO! HUKIĆ IZAZIVA ENADA LIČINU NA MEČ! Foto

Sandžak haber 21.09.2016
Novi Pazar – Muamer Hukić izazvao je na svom facebook profilu boksera iz svog kraja Enada Ličinu koji je rodjeni Pazarac na boks meč tvrdeći da Ličina već duže vremena hoće da boksuje s njim. Da li će do boks meča dvojice sandzaklija doći… »

PUTINOVA TAJNA SLUŽBA FSB JAVILA ERDOGANU DA SE SPREMA PUČ?!

Sandžak haber 21.09.2016
Da nije bilo jednog telefonskog poziva iz Moskve, veliko je pitanje da li bi turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas uopšte bio živ, a kamoli i dalje na vlasti u Turskoj! Novi podaci, iz veoma pouzdanih izvora otkrivaju do sada nepoznate detalje… »

Novi Pazar : Žena lakše povređena u udesu

Sandžak haber 21.09.2016
Beograđanka Đ.O. (37) zadobila je lake telesne povrede u udesu koji se oko podneva desio u Ulici Dimitrija Tucovića, u blizini Medicine rada, saznaje radio Sto plus. Prema našim saznanjim, ona se nalazila za volanom automobila marke “reno kaptur”… »

Ljajić: Izgradnjom atletskog stadiona Novi Pazar postaje sportsko-turistički centar

Sandžak haber 21.09.2016
Potpredsednik Vlade I ministar trgovine, turizma I telekomunikacija Rasim Ljajić kazao je da će u narednom periodu u fokusu vlade biti sportski turizam, te da će se u nekoliko centara u Srbiji stvoriti uslovi za adekvatne pripreme sportista. Novi Pazar… »

Milion evra Srbiji za kontrolu migracija

Sandžak haber 21.09.2016
Delegacija EU u Srbiji i Međunarodna organizacija za migracije (IOM) potpisale su ugovor od milion evra za obezbeđivanje specijalizovane opreme u vrednosti od oko 350.000 EUR i obuke vlasti u Srbiji. Time će se ojačati operativni kapaciteti naconalne… »

Savet Evrope o slučaju nestalih beba u Srbiji

Sandžak haber 21.09.2016
Komitet ministara Saveta Evrope od juče razmatra dokle je Srbija stigla u izvršenju presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju nestalih beba. Predstavnici 47 zemalja članica SE ponovo će raspravljati o kašnjenju Srbije u izvršenju presude… »