Izvor: Srbija danas/Svet arhiva vesti 21.09.2016

Američki stručnjaci upozoravaju: Hilari sprema opasne planove za Rusiju i Kinu!

Srbija danas 21.09.2016
Ne postoji sukob koji Hilari Klinton nije podržala! Napašće Rusiju ili Kinu, možda čak i obe zemlje. Ne postoji sukob koji Hilari Klinton nije podržala. Ako uđe u Belu kuću, izabraće i atomsko oružje kako bi zaštitila moćnike, tvrdi Džejms… »

Drama u vašingtonu: IS izvela hemijski napad na američke i iračke vojnike!

Srbija danas 21.09.2016
Prvo testiranje je pokazalo da je u napadu korišćen iperit. Snage Islamske države (IS) ispalile su u utorak granatu koja je možda sadržala hemijsku supstancu na vojnu bazu na severu Iraka, u trenutku kada su se u bazi nalazili američki i irački… »

Crni dim se nadvio nad stokholmom! Gori zgrada Kraljevskog instituta za umetnost!

Srbija danas 21.09.2016
Desetine vatrogasaca pokušavaju da savladaju požar! U zgradi Kraljevskog instituta za umetnost u Stokholmu danas je izbio požar, a gust dim nadvija se nad velikim delovima švedske prestonice. Släckta branden klättrade upp på vinden som nu brinner… »

Tragedija u Moskvi: Srušio se vojni helikopter, nema preživelih!

Srbija danas 21.09.2016
Helikopter se srušio tokom obuke misije spasavanja u izuzetno teškim uslovima. Helikopter Mi-8 srušio se danas u regionu Moskve, tri člana posade su poginula, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije. Helikopter se srušio tokom obuke… »

Trudo umiruju kanađane: Sve škole i učenici su bezbedni, bombe nisu pronađene!

Srbija danas 21.09.2016
Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je danas da su na Ostrvu Princa Edvarda sve škole i učenici bezbedni i da je tamo situacija pod kontrolom, nakon pretnji bombama u školskim ustanovama te kanadske provincij. Ranije danas, sve škole i… »

Raspadaju se po svim šavovima: Ovoj arapskoj zemlji bliži se stravičan kraj a razlog je bahatost!

Srbija danas 21.09.2016
Još samo 10 do 15 godina ako nastave ovim putem čeka ih haos! Još samo 10 do 15 godina ako nastave ovim putem, toliko je u komentaru u Hosein Askari prognozirao da je preostalo Saudijskoj Arabiji, pre nego što se potpuno uruši, prvo ekonomski, a… »

Džafari: Sirija spremna za nastavak mirovnih pregovora

Srbija danas 21.09.2016
Sirija neće postati nova Libija ili Irak! Sirijska vlada je spremna da nastavi mirovne pregovore bez prethodnog uslovljavanja, a Sirija neće postati nova Libija ili Irak, rekao je ambasador te zemlje u Ujedinjenim nacijama Bašar al Džafari. - Moja… »

Pronađen skriveni hram opasne sekte: Među članovima i javne ličnosti! (foto/video)

Srbija danas 21.09.2016
Za neposlušne članove imaju poseban "tretman". Neverovatan snimak velike “Zlatne baze” Sajentološke crkve prvi put se pojavio na internetu. Ova baza u Kaliforniji predstavlja međunarodni upravni centar Crkve koji je brižljivo skrivan od očiju… »

Živ je zahvaljujući rusima! Samo jedan telefonski poziv spasio je Erdogana sigurne smrti!

Srbija danas 21.09.2016
Da nije bilo jednog telefonskog poziva iz Moskve, veliko je pitanje da li bi turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas uopšte bio živ, a kamoli i dalje na vlasti u Turskoj! Novi podaci, iz veoma pouzdanih izvora otkrivaju do sada nepoznate detalje… »

Lažna uzbuna u Njujorku: Sumnjivi paket bio prazan, Tajms skver je ponovo otvoren za saobraćaj!

Srbija danas 21.09.2016
Kraj drame u Njujorku! Tajms skver u Njujorku bio je danas privremeno zatvoren zbog sumnjivog paketa za koji se kasnije utvrdilo da je bio prazan. Više od sat vremena bio je blokiran deo grada između Sedme i Osme avenije, dok su istražitelji sadržaj… »