Izvor: Studio B arhiva vesti 21.09.2016

Dodik: Ni Putin ne može da promeni odluku o referendumu Tanjug

Studio B 21.09.2016
Predsednik RS Milorad Dodik, koji će se sutra sastati u Moskvi sa Vladimirom Putinom izjavio da ni predsednik Ruske Federacije neće promeniti odluku o održavanju referenduma u Danu Republike u RS. „Ja tamo idem zbog ekonomskih pitanja, saradnje RS sa… »

Analitičari: Halilovićeva izjava sve, samo ne slučajnost Studio B

Studio B 21.09.2016
Izjava ratnog komandanta armije Bosne i Hercegovine Sefera Halilovića da će Republika Srpska nestati ako referendum o danu državnosti bude održan i dalje je udarna tema, ne samo u regionu. Iz Beograda i Banjaluke stigle su oštre reakcije. Iz Beograda… »

Uspostavljen komunalni red u delu Bloka 42 Beoinfo

Studio B 21.09.2016
Zbog velikog broja prijava građana da se u Bloku 42, na lokaciji gde je bila replika Terazija, odnosno između ulica Đorđa Stanojevića, Bulevara Milutina Milankovića, Španskih boraca i Antifašističke borbe, kao i na trotoarima i javnoj zelenoj… »

Novi stiker paket „Young Love In Belgrade” na „Viber”-u Beoinfo

Studio B 21.09.2016
Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija – Grad Beograd dobija „Viber Sticker Pack” iz serije stikera „Young Love In…”. Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona… »

Više od 25.000 đaka učestvovalo u školskim sportskim takmičenjima Beoinfo

Studio B 21.09.2016
Strategija Grada Beograda koji se opredelio za finansiranje školskog i rekreativnog sporta ispostavila se kao pravi potez jer su školska takmičenja okupila 25.000 dece na opštinskom i 5.500 na gradskom nivou u školskoj 2015/16, što je 40 odsto više… »

Tači mogući optuženik Specijalnog suda u Hagu Tanjug

Studio B 21.09.2016
Prema informacijama holandskog lista „De Volkskrant“ kosovski predsednik Hašim Tači mogao bi da bude jedan od članova bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) optuženih pred Specijalnim sudom za zločine OVK na Kosovu koji treba da započne sa… »

Pojedini delovi grada u četvrtak bez vode Studio B

Studio B 21.09.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara i Palilula, u četvrtak 22. septembra od 08.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati potrošači u Mirijevu. Vodu neće imati stanovnici u delu u delu naselja oivičenom ulicama Vitezova… »

Gradonačelnik obišao radove na izgradnji hotela Hilton Studio B, Beoinfo, Tanjug

Studio B 21.09.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na izgradnji hotela Hilton u centru grada, čija je vrednost 70 miliona evra. Mali je poručio da izgradnja Hiltona u prestonici govori da se neke stvari menjaju. Izgradnja hotela trebalo bi da bude… »

Vučić i Đukanović: Mir i stabilnost ključni za napredak Tanjug

Studio B 21.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i primijer Crne Gore Milo Đukanović danas su se u Njujorku saglasili da su mir i puna stabilnost Zapadnog Balkana ključni uslov za ekonomsku, socijalnu i svaku drugu vrstu društvenog napretka. Na sastanku na… »

Bergmanovom „Jesenjom sonatom“ Atelje otvara 60. sezonu Studio B

Studio B 21.09.2016
Na sceni Mira Trailović Ateljea 212 izvedena je prva premijera u novoj sezoni. Jesenja sonata Ingmara Bergmana u prevodu Dobrile Stojnić dobila je svoju verziju i na daskama Ateljea. Jedan od najznačajnijih pozorišnih i filmskih umetnika, švedski… »