Izvor: Studio B/Društvo arhiva vesti 21.09.2016

Zukorlić: Produžiti rok i za magistarske i doktorske studije Tanjug

Studio B 21.09.2016
„Stari“ studenti magistarskih i doktorskih studija tvrde da su diskriminisani stavom Ministarstva prosvete da produženje roka za završetak studija dobiju samo „stari“ studenti osnovnih studija, a ne i postdiplomci. Podrška „starim“… »

Stefanović i Burkhard: Dobra saradnja MUP-a i OEBS-a Tanjug

Studio B 21.09.2016
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i odlazeći šef Misije OEBS u Srbiji Peter Burkhard, danas su istakli dobru saradnju OEBS-a i MUP-a u oblastima rada policije u lokalnoj zajednici i borbi protiv korupcije… »

Završen Seminar o srpskom jeziku, književnosti i kulturi StudioB

Studio B 21.09.2016
Dodelom diploma, knjiga i druženjem završen je 46-ti seminar o srpskom jeziku, književnosti I kulturi koji organizuje Međunarodni slavistički centar na Filološkom fakultetu. Seminar za strane studente- stipendiste koji srpski jezik uče na katedrama… »

EU i IOM: Milion evra Srbiji za kontrolu migracija Tanjug

Studio B 21.09.2016
Delegacija EU i Međunarodna organizacija za migracije (IOM) potpisale su ugovor vredan milion evra za obezbeđivanje specijalizovane opreme u vrednosti od oko 350.000 evra i obuke za nadležne organe u Srbiji, saopštila je danas Delegacija EU u Srbiji… »

Sutra stiže jesen Tanjug

Studio B 21.09.2016
Jesen na severnoj Zemljinoj polulopti počinje sutra u 16 sati i 21minut, a u isto vreme, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje proleće. Kako je saopštilo Astronomsko društvo „Ruđer Bošković“, na dan početka jeseni Sunce u… »

Uspešna primena Zakona o zaštiti uzbunjivača Studio B, Tanjug

Studio B 21.09.2016
Ministar pravde u Vladi Republike Srbije Nela Kuburović saopštila je danas da je u proteklih 15 meseci, otkako je počela primena Zakona o zaštiti uzbunjivača, u višim sudovima formirano 157 predmeta po tužbama u vezi sa uzbunjivanjem, od kojih je… »

Đokoviću nagrada humanitarne organizacije „28. jun“ Tanjug

Studio B 21.09.2016
Internacionalna humanitarna organizacija „28. jun“ na humanitarnoj gala večeri u Milanu zahvalila se najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću na podršci u humanitarnom projektu „Boj za Kosovo“ iz 2011. godine. Kako se navodi u saopštenju… »