Izvor: Studio B/Svet arhiva vesti 21.09.2016

Moskva:Sruššio se helikopter, poginula tri člana posade Tanjug

Studio B 21.09.2016
Helikopter Mi-8 srušio se danas u regionu Moskve, tri člana posade su poginula, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije. Helikopter se srušio tokom obuke misije spasavanja u izuzetno teškim uslovima, preneo je Tas s. Prilikom nesreće… »

Rusija šalje nosač aviona u istočni Mediteran Tanjug

Studio B 21.09.2016
Ruski nosač aviona „Admiral Kuznjecov“ biće uskoro upućen u Sredozemno more da se priključi ruskim pomorskim snagama, saopštio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. Cilj slanja nosača aviona je da bi se pojačali ruski vojni kapaciteti… »

Evakuisano svih 60 škola u kanadskoj provinciji zbog pretnji Tanjug

Studio B 21.09.2016
Sve škole i univerziteti u provinciji Ostrvo princa Edvarda, na istoku Kanade, evakuisani su danas zbog potencijalne pretnje, saopštila je kanadska policija. Učenici iz 60 osnovnih, srednjih škola i univerziteta odvedeni su na sigurne lokacije na… »

SAD i dalje optužuju Rusiju za napad na konvoj Studio B

Studio B 21.09.2016
SAD su došle su do preliminarnih zaključaka da su ruski ratni avioni bombardovali konvoj, koji je dostavljao humanitarnu pomoć UN u Alepo, i skladište Sirijskog arapskog crvenog polumeseca, tvrde dva američka zvaničnika za Si-En-En. Bela kuća je… »

SAD:Protesti zbog ubistva nenaoružanog muškarca Studio B

Studio B 21.09.2016
Jedan policajac, afroameričkog porekla, ubio je naoružanog muškarca, takođe afroameričkog porekla, u stambenom kompleksu u gradu Šarlot u saveznoj američkoj državi Severna Karolina, što je izazvalo ulične proteste, koji su trajali do kasno u… »