Izvor: Telegraf arhiva vesti 21.09.2016

Dodik poručuje: Ako se zarati, RS ni minute neće ostati u BiH

Telegraf 21.09.2016
- Kada bi to učinili to bi samo ubrzalo naš put ka samostalnosti i bilo kakvi pokušaji te vrste bi nas definitivno izbacili iz BiH u kojoj mi ne bismo ostali ni minute - kazao je Dodik. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u sredu da… »

Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata!

Telegraf 21.09.2016
Komisija je na sednici konstatovala da se na javni konkurs za izbor direktora policije, raspisan 2. septembra, prijavilo 10 kandidata. Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata, od 10 prijava koje su stigle na javni konkurs za izbor… »

Gala veče i gala cice na Novakovoj dobrotvornoj aukciji (foto)

Telegraf 21.09.2016
U organizaciji "Fondacije Novak Đoković" naš najbolji teniser u Milanu okupio mnogo poznata lica iz sveta tenisa, mode i šoubiznisa. Fondacija Ðoković, koju je osnovao najbolji teniser sveta Novak Ðoković, organizovala je u u otrak uveče Milanu… »

SBB kupio IKOM: Beograd će postati digitalni centar u Jugoistočnoj Evropi

Telegraf 21.09.2016
Kupovina je dugo pripremana i predstavlja deo dugoročne strategije američkog investicionog fonda KKR koji je 2013. kupio SBB. Srpska kablovska mreža (SBB) kupila je Interaktivne kablovske objedinjene mreže (IKOM). Navedeno je da će tom kupovinom SBB… »

Beograd među 5 svetskih gradova: Posle Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija i srpska prestonica dobija Viber stikere!

Telegraf 21.09.2016
Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama koje će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji. Grad Beograd je među prvih deset gradova na svetu koji dobija svoje Viber stikere iz serije… »

Prelepa manekenka Ksenija predosetila smrt: Napisala je ovaj status i poginula u sudaru kod Podgorice (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 21.09.2016
Mnogi smatraju da je ovim statusom želela da poruči nešto svom dragom. U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić-Podgorica juče su poginuli crnogorski političar Slavko Baković i Ksenija Brković, manekenka iz Crne Gore. Na Ksenijinom profilu… »

Madam Tiso ekspresno "razveo" Breda i Anđelinu!

Telegraf 21.09.2016
Čuveni muzej razdvojio figure najpoznatijeg holivudskog para. Muzej voštanih figura u Londonu “ Madam Tiso” saopštio je da je razdvojio voštane figure američkih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, nakon što je holivudski par objavio da se… »

Pogledajte prvi kako će izgledati Viber stikeri posvećeni Beogradu! (foto)

Telegraf 21.09.2016
Dizajn tim centrale Vibera u Tel Avivu je izradio stikere u kolekciji "Young Love In" koji imaju za cilj da predstavljaju glavni grad Srbije i prommovišu Beograd kao svetsku turstičku destinaciju. Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Grad Beograd… »

Vučić: Onima koji maštaju da unište RS, poručujem da ona neće nestati!

Telegraf 21.09.2016
Vučić je istakao da će Srbija uložiti sve da sačuva mir. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uraditi sve da očuva mir i stabilnost, a onima koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma i nestanku Republike Srpske da Srpska… »

Bolnica Sveti Sava ovo ne pamti: Devojka (19) doživela moždani udar

Telegraf 21.09.2016
To je najmlađi pacijent koji je od ovako teške bolesti lečen u toj ustanovi. Pacijentkinja (19) godina primljena je u Specijalnu bolnicu za cerebrovaskularne bolesti “Sveti Sava” zbog teškog moždanog udara, ali su lekari uspeli da je spasu. OVO… »