Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 21.09.2016

Evropa je protiv HILARI: Zbog ovih 5 tajnih razloga navija za Trampa!

Telegraf 21.09.2016
- Nijedan evropski političar to neće reći javno, ali kada je reč o Evropi Trampovo prisustvo je retka šansa za emancipaciju od američkog uticaja - piše "Politiko“. Portal “Politiko” navodi da će pažljivi posmatrači evropske politike… »

Otkrivena najveća tajna rada NA KRUZERIMA: Svi spavaju sa svima! Radimo 80 sati nedeljno, a bakšiš nam uzimaju!

Telegraf 21.09.2016
- Sećam se jednog para za koji su svi mislili da će se venčati, ali muškarcu je istekao ugovor mesec dana pre njenog pa se vratio u Urugvaj gde je hteo da je sačeka. I pre nego što je sleteo, ona je već bila s drugim - prisetio se. Kruzeri i rad na… »

Panika U NJUJORKU: Zatvoren Tajms skver zbog bombe, ljudi beže na sve strane (video)

Telegraf 21.09.2016
Njujorška policija je odmah reagovala i zatvorila deo između Sedme i Osme avenije na Menhetnu. Tajms skver, u centru Menhetna u Njujorku, zatvoren je danas posle dojave o sumnjivom paketu, javili su američki mediji. BOMBAŠKI NAPAD U NJUJORKU BIO JE… »

Strah i panika: Evakuisano 60 škola u Kanadi zbog lažne dojave o bombi

Telegraf 21.09.2016
Policija u susednoj provinciji Nova Škotska takođe je evakuisala neke koledže i univerzitetske kampuse, posle anonimne pretnje bombom. Sve škole i univerziteti u provinciji Ostrvo princa Edvarda, na istoku Kanade, evakuisani su danas zbog potencijalne… »

Kanadski premijer: Sve škole i učenici su bezbedni, nijedna eksplozivna naprava nije nađena u pretraženim školama

Telegraf 21.09.2016
Kanadska policija je saopštila da nijedna eksplozivna naprava nije nađena u pretraženim školama. Kanadski premijer Džastin Trudo izjavio je danas da su na Ostrvu Princa Edvarda sve škole i učenici bezbedni i da je tamo situacija pod kontrolom… »

Islamska država izvela hemijski napad na američke i iračke vojnike

Telegraf 21.09.2016
Nijedan američki vojnik nije povređen prilikom granatiranja baze, u kojoj je pripreman napad radi preuzimanja iračkog grada Mosula iz ruku IS. Snage Islamske države (IS) ispalile su u utorak granatu koja je možda sadržala hemijsku supstancu na vojnu… »

FBI objavio slike o napadu u Njujorku i Nju Džerziju: Uzeli kofer, bombu ostavili (foto)

Telegraf 21.09.2016
Na posteru koji je FBI objavio, navodi se da istražitelji žele da razgovaraju sa tom dvojicom neidentifikovanih lica u svojstvu očevidaca, a ne osumnjičenih. Američki Federalni istražni biro ( FBI) objavio je sliku dva muškarca koji su odneli kofer… »

Požar u Stokholmu, gust dim nadvio se nad gradom: Gori zgrada Kraljevskog instituta za umetnost

Telegraf 21.09.2016
Desetine vatrogasaca pokušavaju da savladaju požar, koji je zahvatio potkrovlje i krov zgrade na ostrvu Skepsholmen u blizini centra Stokholma, a prijava o eventualnim žrtvama za sada nema. U zgradi Kraljevskog instituta za umetnost u Stokholmu danas… »

Rusija pokreće proizvodnju nafte na Arktiku

Telegraf 21.09.2016
Naftno polje Vostočno-Mesojahskoe ima rezerve procenjene na oko 340 miliona tona nafte i 113 milijardi kubnih metara gasa. Rusija je danas pokrenula proizvodnju nafte na Arktiku gde su zbog ekstremnih vremenskih uslova potrebne inovativne tehnologije… »

Filipinski predsednik potpuno van sebe: Evropi je poslao srednji prst (video)

Telegraf 21.09.2016
Vi ste neviđeni licemeri. Nešto nama govorite, a vaši preci iz kolonijalne ere ubili su hiljade Arapa i pripadnika drugi naroda. Europski parlament žestoko je osudio porast nasilja i ubistava na Filipinima što je podstaklo živopisnog predsednika… »