Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 21.09.2016

Panel diskusija u Njujorku Klinton pohvalio Vučića: Malo je reći da je odlazak u Srebrenicu bio hrabar potez, svaka čast!

Večernje novosti 21.09.2016
Na sastanku "Klinton globalne inicijative" u središtu pažnje bivši američki predsednik Bil Klinton, premijer Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Srebrenice Ćamil Duraković. NjUJORK -- U okviru “Klintonove Globalne Inicijative“ počeo je… »

Incident na Kosmetu: Policija blokirala litiju povodom Male Gospojine

Večernje novosti 21.09.2016
Kosovska policija u Gračanici sprečila je u sredu da litija povodom opštinske slave Male Gospojine prođe glavnom ulicom u ovom srpskom mestu na centralnom Kosmetu. KOSOVSKA policija u Gračanici sprečila je u sredu da litija povodom opštinske slave… »

Popović: Srbija će sa Rusijom odbraniti Republiku Srpsku

Večernje novosti 21.09.2016
Ovoga puta, Srbija uz sebe ima najmoćnijeg saveznika i prijatelja, Rusiju, koja snažno podržava nameru i odlučnost Republike Srpske da živi u slobodi - rekao je Nenad Popović, predsednik SNP. Beograd - Srbija mora da sve svoje potencijale hitno… »

Tači: Poziv Kurtija za rat je smešan

Večernje novosti 21.09.2016
Predsednik samoproklamovanog Kosova Hašim Tači ocenio je danas da su pozivi za rat kakav je izneo osnivač Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti smešni, apsurdni, ali i opasni i neprihvatljivi. Predsednik samoproklamovanog Kosova Hašim Tači ocenio je… »

Reč plus Zorana Mihajlović: "Smenjuju" me samo neradnici

Večernje novosti 21.09.2016
Vicepremijerka Zorana Mihajlović govori za "Novosti" o spekulacijama da će biti izbačena iz Vlade. Više i ne brojim najave u kojima me kandiduju za predsednika države. ODAVNO sam prestala da brojim medijske najave u kojima me premijer Aleksandar… »

Špijunka: Sreo "fantoma"

Večernje novosti 21.09.2016
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić u utorak se, posle šest meseci, ponovo sreo sa najpoznatijim izbornim "fantomom" - Sretanom Brankovićem. DIREKTOR Kancelarije za KiM Marko Đurić u utorak se, posle šest meseci, ponovo sreo sa najpoznatijim… »

Komentar: Putin

Večernje novosti 21.09.2016
Bez imalo euforije, dan posle ubedljive pobede Jedinstvene Rusije na parlamentarinim izborima, ruski predsednik je kazao članovima vlade dve velike istine. BEZ imalo euforije, dan posle ubedljive pobede Jedinstvene Rusije na parlamentarinim izborima… »

Stefanović: Izetbegović i Halilović su kukavice, ne zaslužuju pažnju

Večernje novosti 20.09.2016
Ministar unutrašnjih poslova ocenio da su predsedavajući Predsedništva BiH i bivši ratni komandant Armije BiH kukavice zbog načina na koji prete Republici Srpskoj. BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas da su… »

Brisel nas blokira i zbog struje

Večernje novosti 20.09.2016
Male šanse da u oktobru otvorimo nova poglavlja sa Evropskom unijom. Beogradu se zamera zastoj u dijalogu o energetici i telekomunikacijama. BRISEL od Beograda traži vidljiviji pomak u dijalogu sa Prištinom, posebno u telekomunikacijama i energetici… »