Regioni arhiva vesti 21.09.2016

BITNO JE OČIMA NEVIDLJIVO – Mali Princ u pirotskom Narodnom pozorištu

Pirotske vesti 21.09.2016
Predstava „Mali Princ“ po tekstu francuskog pisca Antoana de Sent Egziperija, u režiji Davida Alića, sinoć je premijerno izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Pirotu. Nakon izvođenja predstave, publika je burnim aplauzom pozdravila pirotski… »

Konkurs za učešće na Oktobarskom likovnom salonu

Jugmedia 21.09.2016
LESKOVAC – Oktobarski likovni salon, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, predstavlja izložbu stvaralaštva umetnika u oblasti likovne i primenjene umetnosti. Konkurs traje od 20. septembra do 5… »

Isplata nadoknade nezaposlenima

Jug press 21.09.2016
LESKOVAC Iz leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje obaveštavaju da će redovna novčana naknade nezaposlenim osobama za avgust 2016. godine biti isplaćena danas ( sreda, 21.09.2016.) preko Poštanske štedionice. Privremene novčane… »

Krsmanović novi načelnik policije

Ritam grada Kg 21.09.2016
Momčilo Krsmanović biće novi načelnik policije u Kragujevcu. On na to mesto dolazi umesto Slobodana Malešića koji je nedavno postavljen za pomoćnika v.d. direkotra policije Vladimira Rebića. Novi prvi čovek kragujevačke policije do sada je… »

Jubilej predškolske

OK radio 21.09.2016
Predškolska ustanova „Naše dete“ u Vranju u sredu obeležava dva značajna jubileja, 45. rođendan firme i 45. godina od uvođenja celodnevnog boravka dece u vrtiću. Septembra 1971. godine, svečano je otvoren prvi vrtić za celodnevni boravak… »

Vozači, oprez! Danas pojačana kontrola i kažnjavanje!

iKragujevac 21.09.2016
Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će danas sprovesti sveobuhvatnu akciju pojačane kontrole saobraćaja. Pored brzine kretanja, kontrola će biti usmerena i na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola… »

Bravo: Predsednik Skupštine grada zasadio drvo mira (foto)

iKragujevac 21.09.2016
Predsednik Skupštine grada zasadio drvo mira. Predsednik Skupštine grada zasadio drvo mira. U Spomen parku Šumarice, u Aleji mira, kod Crkve novomučenika kragujevačkih danas je simbolično zasađeno drvo mira. U znak obeležavanja Međunarodnog dana… »

Prvi novac za renoviranje pedijatrije

iKragujevac 21.09.2016
Prvi donator koji se odazvao pozivu za prikupljanje sredstava za renoviranje I nabavku opreme potrebne Klinici za pedijatriju Kliničkog centra Kragujevac (KCK) je kragujevačaka kompanija za razvoj softvera "Emisia Consulting", koja je uplatila 1.000… »

Sportistima podeljene budžetske pare, upozoreni da paze kako ih troše

Jugmedia 21.09.2016
LESKOVAC – Ukupno 133 sportskih klubova i organizacija dobilo je danas sredstva iz gradskog budžeta i potpisalo ugovore o finansiranju projekata iz oblasti sporta za drugu polovinu godine, za šta su opredeljena 23 miliona dinara. Gradonačelnik… »

Azijska voćna mušica i u pirotskom kraju

Pirotske vesti 21.09.2016
Na teritoriji Pirota registrovano je prisustvo azijske voćne mušice, upozoravaju stručnjaci pirotskog Zavoda za poljoprivredu. opširnije u prilogi Regionalne TV Pirot Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni… »