Regioni arhiva vesti 21.09.2016

Svakom društvu je potreban jedan Mali princ

Jugmedia 21.09.2016
PIROT – Predstava „Mali Princ“, po tekstu francuskog pisca Antoana de Sent Egziperija, u režiji Davida Alića koji je radio i scenografiju, sinoć je premijerno izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Pirotu, a publika je posle premijere gromkim… »

Konkurs za učešće na Oktobarskom likovnom salonu

Jugmedia 21.09.2016
LESKOVAC – Oktobarski likovni salon, u organizaciji Leskovačkog kulturnog centra, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, predstavlja izložbu stvaralaštva umetnika u oblasti likovne i primenjene umetnosti. Konkurs traje od 20. septembra do 5… »

Danas i sutra isplata naknada za nezaposlene

Jugmedia 21.09.2016
LESKOVAC – Nacionalna služba za zapošljavanje danas i sutra preko Poštanske štedionice vršiti uplatu naknada nezaposlenima sa spiska te institucije. Danas se uplaćuju redovna novčana primanja nezaposlenim licima za avgust 2016. godine. Privremene… »

Krsmanović novi načelnik kragujevačke policije

RT Kragujevac 21.09.2016
Novi načelnik Policijske uprave Kragujevac je Momčilo Krsmanović. Krsmanović je na to mesto postavljen umesto Slobodana Malešića, koji sada obavlja funkciju pomoćnika v.d. direktora policije Srbije, Vladimira Rebića. Prvi čovek kragujevačke… »

Obeležen 45. rođendan PU ,,Naše dete”

Jug press 21.09.2016
VRANJE U vrtiću ,,Naše dete”, obeležena su dva velika jubileja, 45. godina rada Predškolske ustanove i isto toliko godina celodnevnog boravka. ,,Hvala deci koja nas sve ove godine oplemenjuju i daruju nam osmehe. Hvala i koleginicama na predanosti… »

Vozači, oprez! Danas pojačana kontrola i kažnjavanje!

iKragujevac 21.09.2016
Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će danas sprovesti sveobuhvatnu akciju pojačane kontrole saobraćaja. Pored brzine kretanja, kontrola će biti usmerena i na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola… »

Međunarodni dan mira

RT Kragujevac 21.09.2016
Povodom Međunarodnog dana mira, predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, zasadio je javor kod Crkve Novomučenika kragujevačkih u spomen parku Šumarice. Iz poštovanja prema svim žrtvama najtragičnijeg događaja u istoriji grada, kada je… »

Briga o malim pacijentima

RT Kragujevac 21.09.2016
Klinika za pedijatriju Kliničkog centra u Kragujevcu pokrenula je donatorsku akciju za kompletnu adaptaciju prostora, u okviru koje je i Centar za neonatologiju koji godišnje leči i zbrinjava oko 450 najugroženije novorođene dece iz 13 porodilišta u… »

Za projekte u sportu 23 miliona dinara

Jug press 21.09.2016
LESKOVAC Predstavnici 113 sportskih klubova i organizacija potpisali su ugovore o sufinansiranju projekata u oblasti sporta preko kojih su podeljena 23 miliona dinara. Preko raspisanog konkursa za drugu polovinu 2016. godine podeljeno je 23 miliona… »

Azijska voćna mušica i u pirotskom kraju

Pirotske vesti 21.09.2016
Na teritoriji Pirota registrovano je prisustvo azijske voćne mušice, upozoravaju stručnjaci pirotskog Zavoda za poljoprivredu. opširnije u prilogi Regionalne TV Pirot Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni… »