Beograd arhiva vesti 23.09.2016

Pridržao banderu u školskom dvorištu da ne padne na decu

Radio 021 23.09.2016
Na ulazu u OŠ "Jelena Ćetković" na Zvezdari pala je bandera pod naponom na ulicu, povredivši muškarca koji ju je zadržao da ne padne na decu, javlja RTS. Istraga će pokazati da li je stub javne rasvete popustio usled korozije i srušio se na… »

Vesić: Klikom miša sve o katastarskim parcelama

Politika 23.09.2016
Plan generalne regulacije za grad Beograd postavljen je u okviru GIS aplikacije na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i time je postao dostupan svim korisnicima, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. „Sada svaki… »

Ogromna gužva u kneza Miloša: Oboren motociklista!

Srbija danas 23.09.2016
Velike gužve u centru grada prouzrokovane su obustvom trolejbuskog saobraćaja i nezgodom na uglu Takovske i Svetogorske ulice. - Oboren je motociklista od kada su velike gužve, a osim u Svetogorskoj i Takovskoj, za sada je strpljenje potrebno i… »

Izraelci – novi vlasnici stare zgrade američke ambasade

Politika 23.09.2016
Dve izraelske kompanije kupile su kompleks u Ulici kneza Miloša 50, koji će porušiti i zidati luksuzne stanove i kancelarije. – Cena i dalje strogo čuvana tajna. Posle tri godine, koliko su Amerikanci tražili kupca za bivše zdanje svoje ambasade u… »

Nova vozila za domove zdravlja

Danas 23.09.2016
Direktorima beogradskih domova zdravlja danas su ispred Starog dvora uručeni ključevi 12 novih automobila, a tom događaju su prisustvovali gradonačelnik Siniša Mali, sekretarka za zdravstvo Vera Dražić i njen zamenik Aleksandar Stefoski. Mali je… »

Kineska delegacija u poseti gradu: Zakazani Dani Beograda u Pekingu

Blic 23.09.2016
Dani Beograda u Pekingu i Dani Pekinga u Beogradu - manifestacije koje će se odigravati u oba glavna grada samo jedan deo unapređenja saradnje, kako je danas potvrđeno na sastanku gradskih čelnika i delegacije iz Kine u Skupštini grada. Delegacija… »

Nema mesta u beogradskim obdaništima ni za prioritete

Večernje novosti 23.09.2016
Na listi čekanja za upis u prestoničke vrtiće 9.184 mališana, mada je već upisano 10.037. Čak 5.336 najmlađih nije upisano u ustanove. Prednost imaju deca iz društveno osetljivih grupa. Na listi čekanja za upis u vrtiće trenutno se nalazi 9.184… »

Budite i vi premijer Srbije: Zgrada Vlade otvorena za posetioce

Blic 23.09.2016
Zgrada Vlade Srbije, u Nemanjinoj 11, biće otvorena za posetioce ovog vikenda u okviru manifestacije Dani evropske baštine. Tu manifestaciju ove godine obeležava tema "Kulturno nasledje i zajednice-živeti s nasleđem", saopšteno je iz Vlade. Zgrada… »

Noć u Beogradu: Muškarac upucan u Rakovici

Kurir 23.09.2016
Jedna muška osoba starosti oko 30 godina, povređena je noćas iz vatrenog oružja u ulici Pilota Mihajla Petrovica kod broja 33 u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Incident se dogodio u 01.40 sati, a muškarac je sa prostrelnom… »

Preminula devojka povređena u sudaru skutera i tramvaja Domaći mediji, Blic

Studio B 23.09.2016
Devojka (23) preminula je oko 16.30 sati u Urgentnom centu, nakon što je sat ranije bila teško povređena na skuteru koji je podleteo pod tramvaj kod Topčiderske pozornice u Bulevaru vojvode Mišića. Na motoru je bio i muškarac (43), koji je teško… »