Izvor: 24 Sata arhiva vesti 23.09.2016

Šokantna ispovest Jelene Nađ trese Srbiju

24 Sata 23.09.2016
Jelena Nađ, bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa, u emisiji "Život priča" autorke Tatjane Vojtehovski na "Prvoj", otkrila je da ju je bivši suprug tukao dok je prvi put bila u drugom stanju zbog čega njihov najstariji sin i… »

Nakon stravične ispovesti Jelene Nađ, Tanja Vojtehovski ima ohrabrujuću vest

24 Sata 23.09.2016
Jelena Nađ, bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa, je u sinoćnoj emisiji "Život priča" Tatjani Vojtehovski otkrila stravične detalje zlostavljanja koje je preživela. Ipak, izgleda da se ovog puta priča neće završiti sa… »

Mediji bruje o imidžu Jelene Đoković na Nedelji mode u Milanu

24 Sata 23.09.2016
Jelena i Novak Đoković pratili su iz prvog reda modnu reviju Đorđa Armanija na Nedelji mode u Milanu. Slavni par na događaj je došao sa roditeljima, a zajedničku porodičnu fotografiju Jelena je objavila na društvenim mrežama. Family photo after… »

"Đulija" je Zlatni auto 2016.

24 Sata 23.09.2016
Automobil italijanskog proizvođača osvojio najviše glasova među 44 kandidata, a priznanja osvojilo još sedam modela, koji su pobedili po kategorijama. "Đulija" (Giulia), limuzina iz Alfa Romea, najpopularniji je automobil u Srbiji! U 3. izboru za… »

Moć pogleda: Fotografija koja je već ušla u istoriju

24 Sata 23.09.2016
Fotografija snimljena u čileanskoj prestonici Santijagu dokumentuje neverovatnu snagu prodornog pogleda. Her eyes! #Chile pic.twitter.com/Qo7UfSNpK8 — Simamkele Dlakavu (@simamkeleD) 14. септембар 2016. Slika je snimljena tokom demonstracija… »

Anđa angažovala advokaticu Džonija Depa - najveću rasturačicu brakova u Holivudu

24 Sata 23.09.2016
Da holivudska glumica Anđelina Džoli ne namerava ništa da prepusti slučaju kada je njen treći po redu razvod u pitanju svedoči i činjenica da je već angažovala advokaticu koja je specijalizovana za razvode poznatih i moćnih parova. I dok je… »

Naučno potvrđeno: Od ove pesme se (skoro) svi bolje osećaju

24 Sata 23.09.2016
Na Univerzitetu Misuri sprovedena je studija u kojoj su ispitanici mogli da biraju između 126 pesama iz poslednjih 50 godina i da izdvoje onu zbog koje se osećaju bolje. Rezultati su pokazali da pesme koje "podižu" raspoloženje imaju brži tempo od… »

Tuga Montija Pajtona: Geniju komedije dijagnostifikovana demencija

24 Sata 23.09.2016
Geniju komedije, Teriju Džounsu dijagnostikovan je progresivan oblik demencije. Vest o njegovoj bolesti objavljena je u trenutku kada je i BAFTA objavila da će ovom glumcu uručiti nagradu za izuzetan doprinos filmu i televiziji. Predstavnik za medije… »

Nole stigao u Beograd i odmah odveo kucu u šetnju

24 Sata 23.09.2016
Najbolji teniser sveta je u gradu! Samo nekoliko dana od fešte Fondacije Đoković i nekoliko sati od Nedelje mode u Milanu, najbolji reket sveta je seo u avion i stigao u Beograd. On je sa sinom Stefanom, suprugom Jelenom i roditeljima Srđanom i… »

Avio kompanija pronašla sjajan način da profitira od razvoda Breda i Anđe

24 Sata 23.09.2016
Dok se svet bakće razvodom Anđeline Džoli i Breda Pita, neki su rešili da ovu situaciju iskoriste kako bi profitirali. Ove nedelje svi pričaju samo o razvodu holivudskog para posle 12 godina veze i braka. I dok mediji širom sveta traže nove… »