Izvor: Alo arhiva vesti 23.09.2016

Jeremić drugi posle četiri kruga glasanja u UN!

Alo 23.09.2016
Naredna runda preliminarnog glasanja u ponedeljak, prava bitka kreće početkom oktobra. Kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić nalazi se na drugom mestu iza Portugalca Antonia Gutereša prema preseku glasova posle sva četiri kruga… »

Hrvatski kung fu trener podvodio devojke iz Srbije!

Alo 23.09.2016
Zagrebačka policija uhapsila četvoro ljudi zbog podvođenja devojaka iz Hrvatske, Srbije i Bih. U akciji razbijanja lanca elitne prostitucije u Zagrebu, uhapšen je jedan od najvećih makroa na Balkanu Slobodan Dubajić Dabi (62) iz Bjelovara, kao i… »

U Zagrebu misa za 35 ustaških generala!

Alo 23.09.2016
Među "mučenicima" i generali kojima je jedini ratni cilj bilo istrebljenje Srba u Hrvatskoj i BiH. U Bazilici srca Isusovog u Zagrebu za sutra u 17 sati zakazana je misa zadušnica za "35 hrvatskih mučenika, visokih časnika, generala i pukovnika… »

Jahu: Hakovali nam 500 miliona naloga uz pomoć države!

Alo 23.09.2016
Američka kompanija tvrdi da nisu ukradeni podaci o bankovnim karticama i računima, ali skoro sve ostalo jeste! Američka kompanija Jahu saopštila je da je 500 miliona korisničkih naloga na njihovim serverima hakovao neko uz "državnu podršku"… »

"Alfa Romeo Giulia" je Zlatni auto 2016. godine (FOTO + VIDEO)

Alo 23.09.2016
Treću godinu po redu, magazin sa dugom tradicijom “Auto Bild” organizovao je gala slavlje povodom dodele nagrade za najbolji četvortočkaš godine. Na glamuroznom slavlju u “ Stadion Hallu” kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti… »

Novinar razlupao spomen-ploču na Kajmakčalanu (FOTO)

Alo 23.09.2016
Makedonski novinar Milenko Nedelkovski uništio je čekićem bugarsku spomen-ploču postavljenu na Kajmakčalanu u sećanje na stotine bugarskih vojnika koji su poginuli u borbama na ovom vrhu u Prvom svetskom ratu. Kasno sinoć, na Dan nezavisnosti… »

Prvo gej venčanje u Lici

Alo 23.09.2016
Lika je dobila svoje prvo gej venčanje. Sudbonosno “da” pred matičarkom Katarinom Župan rekli su u petak u popodnevnim satima dvojica muškaraca M. i E. S obzirom na to da dolazi iz regije u kojoj se itekako neguju tradicionalne vrednosti, pa tako… »

U jednom danu infarkt doživelo 15 pacijenata

Alo 23.09.2016
Nagle promene vremena i temperaturne oscilacije ovih su dana bili okidači za brojne zdravstvene tegobe kod bh. građana. To je uzrokovalo povećan broj pacijenata sa srčanim tegobama u zdravstvenim ustanovama širom zemlje. U teškom stanju juče je na… »

Brašančev Betis bolji od Malage

Alo 23.09.2016
Fudbaleri Betisa pobedili su na svom terenu Malagu sa 1:0 u prvoj utakmici šestog kola španske Primere. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Hoakin u 25. minutu. Srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović nastupao je do 59. minuta za Malagu, kada je umesto… »

Misteriozna devojka zavela fudbalera, pa pevača (VIDEO)

Alo 23.09.2016
Veliku pažnju privukla je atraktivna plavuša, model Stanislava Vasiljević kada se pojavila u spotu pevača Marka Vanile za pesmu ”Mala”. Ona je svojim atraktivnim izgledom zavela najpre fudbalera Marka Vučetića, kog smo čak imali priliku da… »