Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 23.09.2016

Hrvatski kung fu trener podvodio devojke iz Srbije!

Alo 23.09.2016
Zagrebačka policija uhapsila četvoro ljudi zbog podvođenja devojaka iz Hrvatske, Srbije i Bih. U akciji razbijanja lanca elitne prostitucije u Zagrebu, uhapšen je jedan od najvećih makroa na Balkanu Slobodan Dubajić Dabi (62) iz Bjelovara, kao i… »

U Zagrebu misa za 35 ustaških generala!

Alo 23.09.2016
Među "mučenicima" i generali kojima je jedini ratni cilj bilo istrebljenje Srba u Hrvatskoj i BiH. U Bazilici srca Isusovog u Zagrebu za sutra u 17 sati zakazana je misa zadušnica za "35 hrvatskih mučenika, visokih časnika, generala i pukovnika… »

Novinar razlupao spomen-ploču na Kajmakčalanu (FOTO)

Alo 23.09.2016
Makedonski novinar Milenko Nedelkovski uništio je čekićem bugarsku spomen-ploču postavljenu na Kajmakčalanu u sećanje na stotine bugarskih vojnika koji su poginuli u borbama na ovom vrhu u Prvom svetskom ratu. Kasno sinoć, na Dan nezavisnosti… »

Prvo gej venčanje u Lici

Alo 23.09.2016
Lika je dobila svoje prvo gej venčanje. Sudbonosno “da” pred matičarkom Katarinom Župan rekli su u petak u popodnevnim satima dvojica muškaraca M. i E. S obzirom na to da dolazi iz regije u kojoj se itekako neguju tradicionalne vrednosti, pa tako… »

U jednom danu infarkt doživelo 15 pacijenata

Alo 23.09.2016
Nagle promene vremena i temperaturne oscilacije ovih su dana bili okidači za brojne zdravstvene tegobe kod bh. građana. To je uzrokovalo povećan broj pacijenata sa srčanim tegobama u zdravstvenim ustanovama širom zemlje. U teškom stanju juče je na… »