Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.09.2016

Noćni market na pijaci u bloku! (FOTO)

Alo 23.09.2016
Beogradski noćni marketa koji se održava 30. septembra 2016. godine na pijaci „Blok 44“ pod sloganom „Klasika u bloku“, postaće mesto za druženje, dobru zabavu i kupovinu. „Beogradske pijace organizacijom ovog jedinstvenog… »

Zabranili Đuriću da poseti Peć!

Alo 23.09.2016
Ministarstvo inostranih poslova (MIP) Kosova odbilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića da sutra poseti Peć. Kako javlja portal Koha.net odluka MIP Kosova je doneta u punoj koordinaciji sa institucijama Kosova i dolazi… »

Glume gejeve da bi našli posao!

Alo 23.09.2016
Srbi su sve više spremni da glume gejeve da bi ostvarili neku korist, a nakon sklapanja istopolnih brakova radi dobijanja stalnih viza za inostranstvo, novi trend postaje zloupotreba seksualnog opredeljenja radi dobijanja posla. "To je strašno na šta… »

Poternica za Karićem i dalje na snazi

Alo 23.09.2016
Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga pred Tužilaštvom za organizovani kriminal zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica. U saopštenju Višeg suda u Beogradu se… »

Poklon ikona Krstovdan

Alo 23.09.2016
Srpska pravoslavna crkva i vernici u utorak 27. septembra, slave Krstovdan, a ALO! dnevne novine vam poklanjaju IKONU KRSTOVDAN. Srpska pravoslavna crkva i vernici u utorak proslavljaju Krstovdan, koji u crkvenom učenju označava nalaženje krsta na… »

Srbija da isplati odštetu žrtvama ratnih zločina!

Alo 23.09.2016
Komesar za ljudska prava SE tražio od Vulina dodatne informacije isplati odštete svim žrtvama ratova devedesetih. Komesar Saveta Evrope za ljudska prva Nils Muižnieks izrazio je danas zabrinutost zbog činjenice sa Srbija nije omogućila efikasnu… »

Vedro, dobra prohodnost puteva

Alo 23.09.2016
Vedro vreme i suvi kolovozi širom zemlje uslovljavaju dobru prohodnost puteva i nesmetano odvijanje saobraćaja, saopštio je AMSS, napominjući da vozače ove večeri očekuje umeren intezitet saobraćaja na svim važnijim putnim pravcima kroz zemlju… »

Hakeru sa Kosova 20 godina zatvora

Alo 23.09.2016
Hakeru sa Kosova, koji je priznao da je za potrebe Islamske države hakovao kompjutere pripadnika oružanih snaga SAD, osuđen je danas na 20 godina zatvora, prenosi AP. Ardit Ferizi (20) je uhapšen prošle godine u Maleziji, a presuda mu je izrečena u… »

Obama besan zbog Dodika!

Alo 23.09.2016
Baraku Obami je mnogo više zasmetalo to što je Milorad Dodik otišao kod Putina da traži podršku od toga što se u Republici Srpskoj u nedelju održava referendum! Poseta predsednika RS Rusiji i njegov sastanak sa predsednikom Ruske Federacije samo… »

Karić za Alo!: Neću da se vraćam, još!

Alo 23.09.2016
Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je za “Alo!” da je postupak protiv njega za navodne zloupotrebe u “Mobtelu” obustavljen, ali i poručio da se neće vraćati da živi u Srbiji zbog poslovnih obaveza u Rusiji i širom Azije. Ipak, Karić otkriva… »