Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 23.09.2016

Tahiri: Kosovo dobija međunarodni pozivni broj

Alo 23.09.2016
Ministarka za dijalog sa Srbijom u vladi Kosova, Edita Tahiri izjavila je danas da će Kosovo sledeće nedelje dobiti međunarodni pozivni telefonski broj. U izjavi za RTK Tahiri je kazala da će se to dogoditi u narednim danima kada se u Briselu, na… »

Funkcioner SPS zapevao partizanske pesme (VIDEO)

Alo 23.09.2016
Visoki funkcioner SPS-a Dejan Radenković veliki je fan partizanskih pesama. Radenković inače ne voli da peva u kafanama, ali je veran komunističkoj ideologiji, zbog čega je "podlegao pritisku" i pustio glas. On je u kafani u Severnoj Mitrovici dao… »

SAD: Srbija ključna država u regionu!

Alo 23.09.2016
Zamenik državnog sekretara SAD istakao je da je Srbija veoma važna za Sjedinjene Države i preneo Vučiću Bajdenove pozdrave. Za SAD je veoma važan odnos sa Srbijom, kao ključnom zemljom regiona, kao i da Srbija nastavi svoj evropski put, jer će to… »

Šarčević: Zadovoljan sam zatečenim stanjem u Valjevu

Alo 23.09.2016
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević obišao je danas obrazovne institucije u Valjevu i istakao da je zadovoljan zatečenim stanjem. Kako se navodi u saopštenju, Šarčević jenakon posete Istraživačkoj stanici… »

Razvijati dobre odnose Srbije, Bosne i Turske

Alo 23.09.2016
U Njujorku na marginama generalne debate 71. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija održan je trilateralni sastanak Srbija-Turska-BiH, na nivou ministara spoljnih poslova, koji su se složili da treba razvijati dobre odnose između tri… »

Ispred Vlade podignuta tradicionalna zastava Vojvodine!

Alo 23.09.2016
Od danas se ponosno vijori naša tradicionalna zastava, rekao pokrajinski premijer Igor Mirović. Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović danas je na jarbolu ispred zgarde Pokrajinske vlade razvio tradicionalnu zastavu Vojvodine. Odluku o upotrebi… »

Strateško partnerstvo Srbije i Rusije

Alo 23.09.2016
Sastanak ministara spoljnih poslova na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije Ivica Dačić i Sergej Lavrov razgovarali su u Njujorku na marginama Generalne skupštine UN o srpsko-ruskoj saradnji i… »

Mile, voleo sam te ko boga!

Alo 23.09.2016
Dok Dodik u Rusiji sa Putinom vodi ozbiljne razgovore, Zmaj tuguje i još razmišlja o njihovoj svađi, koja se desila u utorak na predizbornom skupu u Šipovu. Ovaj učesnik rijaliti programa „Parovi“, koji je, kao što je „Alo!“ pisao juče… »

Vučić: Vređaju nas, a mi ćutimo

Alo 23.09.2016
Premijer na početku rekao da neće svi biti ushićeni njegovim govorom... Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Generalnoj skupštini UN da će Srbija i ubuduće biti stub stabilnosti na Balkanu i da će biti privržena stvaranju boljeg sveta i… »

Šule sprema osvetu!

Alo 23.09.2016
Podmetanja, spletke i sukobi! Tako se može opisati kampanja na unutarstranačkim izborima u Demokratskoj stranci! Dragan Šutanovac ima najveće izglede za pobedu u subotu, a ostaje samo da se vidi da li će svi njegovi kandidati za potpredsednike… »