Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 23.09.2016

Bogoljub Karić slobodan čovek

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Kako prenose domaći i strani mediji Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina u bekstvu, sada je slobodan čovek. Karić je pod istragom od 2006. godine pod sumnjom da je kao odgovorno lice sa još 13 osumnjičenih zloupotrebama oštetio kompaniju… »

Sud: Poternica za Karićem i dalje na snazi

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga u Posebnom odeljenju tog suda zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica, potvrdio je Viši sud u Beogradu. U saopštenju suda se… »

SDP: Pozivamo Vladu da raspiše nove izbore u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Prijepolje - Pozivamo Vladu Srbije da uvede privremene mere, da raspusti ovu nenarodnu vlast i raspiše nove izbore, izjavio je predsednik Opštinskog odbora Sandžačko demokratske partije (SDP) Esad Hodžić na konferenciji za novinare povodom 100 dana… »

Rudnici otišli u stečaj

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Čačak - Čačanski rudnici Milićevci, Brezak-Pranjani, Koviljača-Gornja Gorevnica sa pogonom Separacije u Trbušanima otišli su i danas zvanično u stečaj registracijom odluke suda u Agenciji za privredne registre u Beogradu. Rudnici su sa svojim… »

Veliki ispit i mogućnost

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Zlatibor - Posle šest odigranih utakmica u srpskoligaškoj konkurenciji, Čajetinci su osvojili osam bodova i zabeležili po dve pobede, dva poraza i dve nerešene igre. Za takav rezultat su postigli sedam, a primili šest golova. Da su u prošlom kolu… »

Opština izdvojila 7,6 miliona dinara za asfaltiranje ulica

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Sjenica- Opština Sjenica izdvojila je 7,6 miliona dinara za asfaltiranje ulica u gradu, navodi se na sajtu te opštine. Meštani naselja Hučaljka dobili su nov asfalt u dužini od 500 metara, kao i deo ulice 29. novembar gde je urađeno 340 metara, deo… »

Ministar Vulin u Centru za socijalni rad Gornji Milanovac

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Gornji Milanovac - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, posetiće u subotu, 24. septembra, Centar za socijalni rad Gornji Milanovac kome je upućen deo sredstava iz namenskih transfera namenjenih ovoj opštini… »

Čačani uspešni na Festivalu u Lazarevcu

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Tim bibliotekara Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“ već tradicionalno je učestvovao u programu Festivala, kao i na Međunarodnom stručnom skupu na temu „Do kreativnog detinjstva: saradnja biblioteka, nevladinog sektora i privatne… »

Raduloviću i Latušinskom uručena nagrada "Povelja Morave"

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Čačak - U okviru međunarodnih Mrčajevačkih pesničkih susreta koji se po 16. put održavaju u ovoj varošici, dodeljene su nagrade "Povelja Morave" čuvenom pesniku Selimiru Raduloviću iz Novog Sada kao i Gzegosu Latušinskom, poljskom pesniku i… »

Poljoprivrednici potpisali ugovore o subvencijama

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Čačak - Komisija za donelu poljoprivrednih subvencija odobrila je 333 rešenja, dok je 60 zahteva odbijeno, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović, dodajući da je lokalna samouprava za ove namene opredelila oko 29 miliona dinara… »