Izvor: iKragujevac arhiva vesti 23.09.2016

EPS demantovao: Cena uglja i dalje ista, nema poskupljenja!

iKragujevac 23.09.2016
Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ demantuje netačne informacije o višoj ceni uglja, koje su preneli pojedini mediji. Odmah moramo da naglasimo da za građane ugalj nije poskupeo, budući da oni mogu, kao krajnji kupci, da kupuju ugalj… »

Ugovor o sufinansiranju projekta “Kragujevac u fokusu – prva prestonica kulture Republike Srbije“

iKragujevac 23.09.2016
Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je saglasnost gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću da sa ministrom kulture i informisanja Vladanom Vukosavljevićem zaključi Ugovor o sufinansiranju projekta “Kragujevac u fokusu – prva… »

Biće posla: Kineski privrednici zainteresovani za Kragujevac!

iKragujevac 23.09.2016
U ovom trenutku Kina nije među najvećim investitorima u Srbiji, ali postoji potencijal da se to promeni zbog velike zainteresovanosti kineskih privrednika za ulaganja u poljoprivredu, energetiku, infrastrukturu, građevinarstvo, turizam i IT u Srbiji… »

Nesvakidašnji udes u Korićanima

iKragujevac 23.09.2016
Danas u popodnevnim časovima u kragujevačkom naselju Korćani dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda. Kako naš portal iKragujevac saznaje, danas oko 16 časova dogodila se saobraćajna nezgoda na uzbrdici kod DNL-a u Korićanima. U ovoj… »

Najava događaja za subotu i ponedeljak

iKragujevac 23.09.2016
Najava događaja za subotu 24. septembar i ponedeljak 26. septembar 2016. godine, Kragujevac. SUBOTA, 24. septembar Paraolimpijac Goran Nikolić u Kragujevcu trči 22 etapu maratona. Svi koji žele da trče maraton sa Goranom start je u 7,30 kod Nikoma u… »

Kragujevac: Javni poziv nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

iKragujevac 23.09.2016
Javni poziv nosiocima poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Kragujevca za preuzimanje mineralnog đubriva iz gradskih robnih rezervi. Direkcija za robne rezerve grada Kragujevca, na osnovu člana 9. i 19. Odluke o obrazovanju gradskih robnih… »

Kongres voćara i vinograda u Kragujevcu

iKragujevac 23.09.2016
Svake četvrte godine u Kragujevcu se održava Kongres voćara i vinograda koji spaja naučna istraživanja profesora sa fakulteta sa proizvodnjom voća i novim tehnologijama tretiranja zasada. Kongres spaja naučne radove iz oblasti voćarstva i… »

U nedelju samo par ulica bez struje

iKragujevac 23.09.2016
Najava isključenja električne energije za nedelju 25. septembar 2016. godine. Zbog remonta trafostanice u vremenu od 08.00 do 15.00 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Janka Veselinovića, deo Dr Zorana… »

Saobraćajna nezgoda kod "Studentskog doma" (Foto)

iKragujevac 23.09.2016
U toku jučerašnjeg dana dogodila se saobraćajna nezgoda kod "Studentskog doma" u Kragujevcu. Juče u popodnevnim časovima dogodila se saobraćajna nezgoda oko 17 časova kod "Studentskog doma" u Kragujevcu u kojoj je došlo do sudara vozila. Juče oko… »

Uskoro počinje Oplenačka berba

iKragujevac 23.09.2016
Postoji još jedna mogućnost da se otkrije tradicija Topole, duh naroda i njegov način života. Ovu manifestaciju Šumadinci jednostavno zovu Vašar u Topoli. Održavanje vašara (panađura) u Topoli datira još iz vremena kneza Aleksandra… »