Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.09.2016

Uhapšen jer je krio pištolj u kući

Jugmedia 23.09.2016
VRANJE/BUJANOVAC- Uhapšen je R.I. (1964) iz okoline Bujanovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih matarija. Policija je u kući R.I. pronašla pištolj marke „Crvena… »

Milenković: Neosnovane optužbe Zavoda za javno zdravlje

Jugmedia 23.09.2016
VRANJE- Niko Zavodu nije uskratio pravo da učestvuje u postupku javne nabavke za deratizaciju, ističe gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković u saopštenju, kao odgovor čelnici Zavoda za javno zdravlje Mileni Mišić, koja je ranije prozvala lokalne… »

90 GODINA VLASINE: Eve ga naš list, tuj će svašta pročitate!

Jugmedia 23.09.2016
VLASOTINCE – Vlasotinački Zavičajni muzej, smešten u staroj turskoj kuli iz 18. veka, sinoć je ponovo otvoren za posetioce, nakon renovinanja i to izložbom povodom 90 godina od pojave lista Vlasina. „Ponosni smo na činjenicu da Vlasina, u formi… »

Cvetanović o šahtovima: Da nisam gradonačelnik, tužio bih gradonačelnika

Jugmedia 23.09.2016
LESKOVAC – Govoreći o problemima u komunalnoj infrastrukturi i šahtovima bez poklopca, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ispričao je danas u lokalnoj skupštini da je svojom nepažnjom nedavno upao u šaht i teško se povredio. „Nikada… »

Kinezi grade elektranu u Vranjskoj Banji

Jugmedia 23.09.2016
VRANJE- Kineska firma „Betec resources“ vršiće istraživanja na teritoriji Vranjske Banje o obnovljivim izvorima energije, nakon čega je planirana izgradnja elektrana za proizvodnju električne energije, izjavio je zamenik gradonačelnika Igor… »

Krali mopede i novac

Jugmedia 23.09.2016
PIROT – Policija je rasvetlila dva slučaja krađe – mopeda i novca iz prodavnice, i podnela krivične prijave protiv tri maloletne osobe iz Bele Palanke. Oni se sumnjiče da su tokom proteklog vikenda izvršili krađu dva mopeda sa različitih… »

„Ušati“ pehar ponovo u Nišu

Jugmedia 23.09.2016
NIŠ – Centralni gradski trg u Nišu danas je u znaku fudbala pošto je u specijalnom kamionu parkiranom na trgu izložen pehar UEFA Lige šampiona. Svi ljubitelji fudbala moći će večeras do 20 časova da se slikaju sa najpoznatijim trofejom na svetu… »

Radnici propalih firmi očekuju plate od Vučića

Jugmedia 23.09.2016
NIŠ – Radnici propalih niških društvenih firmi koji već godinama ne mogu da naplate zaostale zarade očekuju da će premijer Srbije Aleksandar Vučić prilikom predstojećeg boravka u Nišu rešiti njihov dugogodišnji problem, izjavio na današnjem… »

CENJKANJE DIREKTORA SA DUŽNICIMA: Aj’ ću platim sutra, prekosutra…

Jugmedia 23.09.2016
LESKOVAC – Dugovanja prema „Domu“ počela su enormno da rastu nakon petooktobarskih promena. U isto vreme radnice ovog javnog predzeća uzurpirale su i državne stanove, a na to se gledalo kroz prste. Od tada do danas u ovom preduzeću promenilo se… »

Priprema se izložba goveda simentalske rase

Jugmedia 23.09.2016
BUJANOVAC – Posle prošlogodišnjeg velikog uspeha, Veterinarska stanica u Bujanovcu ove godine organizuje Drugu izložbu goveda simentalske rase. I ovoga puta izložba je zakazana na stadionu u selu Levosoje, a održaće se 1. oktobra. Direktor… »