Izvor: OK radio arhiva vesti 23.09.2016

Sekirom na pastorka

OK radio 23.09.2016
Policija u Vranju je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva donela rešenje o zadržavanju do 48 sati N.P. (54) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Prema navodima policije, sumnja se… »

Milenković odgovorio higijenskom: Probajte da spoznate istinu

OK radio 23.09.2016
Povodom optužbi iznetih na račun lokalne samouprave od strane v.d. direktora Zavoda za javno zdravlje Milene Mišić, objavljenih na OK Radiju, a u vezi sistemske deratizacije, sapštenjem za javnost oglasio se gradonačelnik Slobodan Milenković. On… »

Andonov: Kinezi žele da ulažu u banju

OK radio 23.09.2016
Gradsko veće Vranja na svojoj 15. sednici dalo je saglasnost na Memorandum između Uprave Banje i kineskog preduzeća „Betec resourses“ o istraživanjima na teritoriji Vranjske Banje o obnovljivim izvorima energije. Prema navodima Igora Andonova… »

Han: Potpisani ugovori sa Divac fondacijom

OK radio 23.09.2016
Vranje - Predstavnici Divac omladinskog fonda iz Vladičinog Hana potpisali su ugovore o realizaciji projekata sa predstavnicima formalnih i neformalnih grupa mladih iz ove opštine. Ovo je treća godina za redom kako se uspešno odvija saradnja između… »

Kad policija krene preko pune linije

OK radio 23.09.2016
Vranje - Čitalac portala G.M. poslao je fotografije kako policija u Žitorađu na putu Vladičin Han - Surdulica, pretiče šleper na punoj liniji. - Svako ko prepoznaje ovo mesto prekršaja zna da je ovde nastrožije zabranjeno preticanje i da su se… »

Beograd među domaćinima F4 Evrolige

OK radio 23.09.2016
Beograd će biti jedan od tri domaćina naredna tri Fajnal-fora Evrolige, prenosi košarkaški portal Eurohoops. Osim u Beogradu, završni turniri prestižnog takmičenja će se narednih godina igrati još u Turskoj i Rusiji. Ove sezone domaćin F4… »

Sindikat konačno ulazi u Geox

OK radio 23.09.2016
Savez samostalnih sindikata u Vranju saopštava da se ovoj organizaciji obratio veliki broj radnika „Geox” - a tražeći zaštitu svojih prava iz radnog odnosa. U saopštenju koje je potpisala Ružica Stošić, predsednica Samostalnog sindikata u… »

Obustavljen postupak protiv Karića

OK radio 23.09.2016
Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vodi protiv Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela, potvrđeno je za B92. Više tužilaštvo je potvrdilo da je dobilo rešenje od Višeg suda u kome se navodi da je… »

Georgijeva spremna da uđe u trku za genseka UN

OK radio 23.09.2016
Potpredsednica Evropske komisije Kristalina Georgijeva dala je do sada najjasniji signal da je spremna da uđe u trku za funkciju generalnog sekretara UN. Ona je navela da je počastvovana što je mnogi ohrabruju da se kandiduje kao i da je na bugarskoj… »

Kojoj vrsti ličnosti pripadate

OK radio 23.09.2016
Nova studija o ljudskom ponašanju sprovedena na Univerzitetu Karlos III u Madridu tvrdi da se 90 odsto populacije uklapa u samo četiri kategorije ličnosti. Istraživači su analizirali 541 učesnika studije koji su bili suočeni sa stotinama… »