Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 23.09.2016

Momčilu Tošiću bronza na informatičkoj olimpijadi

Pirotske vesti 23.09.2016
Učenik škole OŠ “8.septembar” Momčilo Tošić,jedan od trojice predstavnika reprezentacije Srbije,osvojio je bronzanu medalju na desetoj Juniorskoj balkanskoj olimpijadi iz informatike. Takmičenje je održano u Makedoniji od 17. do 22.septembra… »

Kanadski džezeri nastupaju u Pirotu

Pirotske vesti 23.09.2016
U četvrtak 29. septembra u klubu Doma kulture ljubitelju kvalitetne muzike u Pirotu moći će da uživaju u nastupu kanadskog benda “Galen Weston band” iz Toronta. Koncert počinje u 21 sat. Bend nastupa u četvoročlanom sastavu(gitara, bas… »

Omladinci Radničkog dočekuju Voždovac

Pirotske vesti 23.09.2016
Nakon remija u Kruševcu u prethodnom kolu, omladinci Radničkog u subotu od 13 sati, na Stadionu kraj Nišave dočekuju selekciju Voždovca. Mladi “beli” su spremni, a trener Čučković najavljuje borbenu utakmicu. Video / TV Pirot Registracija na… »

Grad će nastaviti sa uređenjem dvorišta stambenih zgrada

Pirotske vesti 23.09.2016
Dvorišta stambenih zgrada su “rak rana”, ne samo njenih stanara već i čitavog grada. Od pre par godina lokalna samouprava je u dogovoru sa skupštinama stanara počela sređivanje javnih površina oko stambenih zgrada u našem gradu, a taj trend… »

Zakoračite u novu jesen kao lice sa modne piste!

Pirotske vesti 23.09.2016
Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija „Select“ pomoći će vam da ostvarite svoj cilj. Sutra, 24. septembra 2016. godine, u hotelu „Ana lux“ biće održana velika audicija za nova lica modne… »

Policija pohvatala lopove-maloletnike!

Pirotske vesti 23.09.2016
Inspektori Policijske uprave u Pirotu,identifikovali su i pohvatali lopove, koji su proteklih dana, sa ulice ukrali dva mopeda , ali i 11.000 dinara iz jedne prodavnice, početkom meseca. Kako saopštavaju iz PU,krivične prijave su podnete u redovnom… »

Republičke inspekcijske službe:stanje redovno

Pirotske vesti 23.09.2016
Republičke inspekcije pri Pirotskom okrugu, tokom proteklih meseci radile su poslove iz svoje nadležnosti i nisu uočile neke alarmantne situacije koje bi izazvale zabrnutost. Ovo je rečeno na konferenciji za novinare u zgradi Pirotskog upravnog… »