Izvor: Prva arhiva vesti 23.09.2016

Tužilaštvo: zastareo postupak protiv Karića u februaru

Prva 23.09.2016
Viši sud u Beogradu obustavio je još u februaru ove godine krivični postupak protiv Bogoljuba Karića, zbog nastupanja apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja u postupku u kojem je bio optužen za zloupotrebu položaja odgovornog lica, potvrđeno je… »

30 zapostavljenih srpskih imena za dečake - neka su zaista prelepa!

Prva 23.09.2016
Predstavljamo vam 30 predivnih muških imena koja su u prošlosti bila veoma popularna, a koja su danas ili potpuno izašla iz upotrebe ili se jako retko mogu čuti. Jezik je živa tvorevina svakog naroda i stalno se menja. Neke reči ulaze u upotrebu… »

Bravo Tanja! Posle ispovesti u "Život priča", Jelena Nađ pozvana u policiju!

Prva 23.09.2016
Pre nego što je emisija "Život priča" sinoć emitovana, voditeljka Tatjana Vojtehovski dobijala je odvratne uvrede zbog gošće Jelene Nađ, bivše supruge bivšeg fudbalera Alberta Nađa. Ali, samo nekoliko sati posle emitovanja emisije, Jelena Nađ… »

Saša Popović: Ove godine smo uradili format koji je jedinstven u svetu

Prva 23.09.2016
U subotu, 24. septembra počinje 11. sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Po čemu će se sve nova sezona razlikovati i kako će biti bolja od prethodnih 10, ekskluzivno u emisiji 150 minuta otkriva tvorac Grand Produkcija, Saša… »

Jesenji šoping vikend u Fashion Parku!

Prva 23.09.2016
Pred nama je JESENJI ŠOPING VIKEND, prava poslastica za sve ljubitelje mode. U subotu i nedelju, 24. i 25. septembra, kupujte uz dodatnih 20% popusta na outlet cene. Adidas, Reebok, Replay, Guess, Tommy Hilfiger, Navigare - samo su neki od brendova koje… »

Jelena Nađ: Tukao me je u trudnoći, tukao me je celu noć i pokušao da me siluje pred decom...

Prva 23.09.2016
Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, prve batine je dobila na bračnom putovanju. Od silovanja ju je zaštitio sin. Od prebijanja njeno dete ima tikove. U jurnjavi za pravdom, Jelena Nađ nema mnogo nade. Upoznala je Alberta kada… »

I FBI se umešao u razvod Džoli i Pita

Prva 23.09.2016
Federalni istražni biro (FBI) počeo je da prikuplja informacije o incidentu u privatnom avionu kada se navodno Bred Pit nasilno ponašao prema najmanje jednom od svoje šestoro dece. "FBI nastavlja da prikuplja činjenice na osnovu kojih će proceniti… »

Veterinari savetuju da ne kupujete buldoge - razlog će vas rastužiti

Prva 23.09.2016
Veterinari u Londonu sve češće apeluju na ljude da ne kupuju određene rase pasa poput buldoga, ši-cua i Kavalijer King Čarls španijele. Ove rase zovu još i brahicefalnim psima, a brojni zdravstveni problemi usko su povezani sa njihovim… »

Kefir dijeta - za 3 dana 2 kg manje!

Prva 23.09.2016
Mršavljenje ne mora da bude mučenje. Postoje mnoge zdrave metode i namirnice pomoću kojih lako možete da skinete višak kilograma. Jedna od fantastičnih i čudotvornih namirnica koje nam je Majka Priroda podarila je definitivno kefir, koji pored toga… »

Iskrena ispovest: Kako sam od ljubavnice postala supruga!

Prva 23.09.2016
"Užasno mi se sviđao, ali nisam imala želju da se upuštam i probam zabranjeno voće"- započinje svoju priču ova iskrena žena... Da li iz preljubničkog odnosa može da se rodi ljubav? Da li ona može da rezultuje brakom ili preljubnici baš nikad… »