Izvor: RTS/Zabava arhiva vesti 23.09.2016

Bred Pit se prestravio da bi mogao da izgubi decu

RTS 23.09.2016
Nakon vesti o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli počelo je da se spekuliše o odnosu slavnog para, a juče je preneto da je Bred Pit optužen za zlostavljanje dece. Međutim, dva člana njihovog osoblja, koji su za par radili nekoliko godina, kažu da… »

Prodaje se dokaz Kaponeove nežnije strane

RTS 23.09.2016
Pismo američkog gangstera Alfonsa Kaponea, koje možda pokazuje njegovu nežniju stranu, biće ponuđeno na aukciji u Kembridžu, u državi Masačusets, a očekuje se da dostigne cenu od oko 50.000 dolara. Al Kapone je napisao i poslao sinu Albertu… »

Alen Delon u Beogradu!

RTS 23.09.2016
Slavni francuski glumac Alen Delon doputovao je danas u srpsku prestonicu. Osamdesetogodišnju zvezdu je na aerodromu „Nikola Tesla“ sačekao vozač, koji ga je odmah odvezao u jedan prestonički hotel. Kako navode domaći mediji, Delonova poseta… »

Komad Berlinskog zida sa Reganovim potpisom 10 puta skuplji od očekivanog

RTS 23.09.2016
Par kaubojskih čizama koje su pripadale nekadašnjem predsedniku SAD Ronaldu Reganu i komad Berlinskog zida prodati su na aukciji u Njujorku za deset puta veću cenu od očekivanih vrednosti. Aukcijska kuća „Kristi“ je saopštila je da su Reganovi… »

„Rošer bend“ 25. septembra u Centru „Sava“

RTS 23.09.2016
„Rošer bend“ održaće koncert 25. septembra u Centru „Sava“, a na programu će biti orijentalna i etno muzika. Bend čine Radmila Vardalić (violina), Selena Jakovljević (violina), Dejan Rokvić (viola), Filip Savić (kontrabas), Aleksandar… »

Springstin: Trampova pobeda na izborima bila bi „apsurdnija od crtanih filmova“

RTS 23.09.2016
Američki rok muzičar Brus Springstin izjavio je danas da je predsednička kampanja republikanca Donalda Trampa „velika sramota“ za Amerikance. Springstin je u švedsko-norveškoj televizijskoj emisiji Skavlan rekao da razume što su Trampovi stavovi… »

Zagrepčanin rođen u Crnoj Gori, a odrastao u Srbiji u trci za najduhovitiju osobu na svetu

RTS 23.09.2016
Stend-ap komičar Peđa Bajović, koji nastupa pod zastavom Hrvatske, a za sebe tvrdi da je Jugosloven, učestvovaće ove godine u trci za najduhovitiju osobu na svetu na drugom svetskom takmičenju stend-ap komedije u Los Anđelesu. Bajović će se… »

Uhapsio drvo pre sto godina, lanci i dalje stoje

RTS 23.09.2016
U Pešavaru se može naći drvo banjana, vrste smokve, koje je okovano u lancima i „pričvršćeno“ za zemlju kako ne bi moglo da pobegne. Na njemu se nalazi tabla, a na prvi pogled moglo bi se pomisliti da je ceo prizor specifični podsetnik na… »

Rusija, kamiondžija i barža, nešto je moralo da krene naopako

RTS 23.09.2016
Iz Rusije uvek stižu zanimljivi snimci. Ovonedeljni šampioni su kamiondžija i kapetan barže, koji je trebalo da ga, zajedno sa čitavim tovarom metalnih cevi, prebaci na drugu stranu obale. Ono što je trebalo, nije se desilo. Zapravo je kamion sa… »

Obama umalo ostao bez pantalona

RTS 23.09.2016
Legendarni komičar Mel Bruks ne može da odoli a da se ne našali se nekim, makar to bio i američki predsednik Barak Obama, koji ga odlikuje. Tokom ceremonije uručivanja Nacionalnog ordena za umetnost, Mel Bruks je nasmejao sve prisutne u Beloj kući… »