Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.09.2016

VENECIJANSKA KOMISIJA: Odustajanje od referenduma jedina legitimna odluka RS-a

Sandžak haber 23.09.2016
Odustajanje od referenduma jedina legitimna odluka RS-a Iz Venecijanske komisije poručuju da je “Ustavni sud utvrdio da je Dan Republike Srpske neustavan kao diskriminirajući nad nesrpskim stanovnicima entiteta, a svrha referenduma je da se dovedu u… »

Albert Nađ nema para za alimentaciju? Jelena Nađ: Tukao me je u trudnoći

Sandžak haber 23.09.2016
Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, prve batine je dobila na bračnom putovanju. Od silovanja ju je zaštitio sin. Od prebijanja njeno dete ima tikove. U jurnjavi za pravdom, Jelena Nađ nema mnogo nade. Udala se za Alberta kada… »

MIROSLAV JE SVOJIM POSTOM NA FEJSBUKU ZAPALIO BALKAN! Ratni huškači, ja vam svoje dijete ne dam!

Sandžak haber 23.09.2016
Nedavne oštre izjava Sefera Halilovića i srbijanskih političara podigle su dosta tenzija, kako u BiH, tako i u regionu. Zvecka se oružjem i koriste teške riječi, ali takva retorika nije naišla na plodno tlo kod svih. Miroslav Čerek iz Srbije… »

Od sada bilo ko može da vam pročita privatne poruke na Facebooku i Viberu!

Sandžak haber 23.09.2016
Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softver za pozive, poruke – razgovore uopšte. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najljepša stvar kod njega je što vam uopšte ne treba telefonski provajder da biste ga koristili… »

Turistička atrakcija: Turski Airbusov avion pretvoren u jedinstveni restoran FOTO

Sandžak haber 23.09.2016
Park posvećen turskoj avijaciji na putu između Konye i Ankare dobio je novi sadržaj, jedinstveni avion-restoran, čime je postao omiljeno odmaralište turista i putnika Gradonačelnik Konye Tahir Akyurek za AA je kazao da sve više turista i putnika… »

Direktor TIKE uručio gradonačelniku Biševcu donaciju od dva pogrebna vozila

Sandžak haber 23.09.2016
NOVI PAZAR – Turska razvojna agencija TIKA donirala je danas gradu Novom Pazaru dva pogrebna vozila. Vozila su ustupljena JKP Čistoća, koje je do sada koristilo samo jedno vozilo za prevoz umrlih. Ključeve dva automobila visoke klase uručio je… »

BOŠNJAČKO NACIONALNO VIJEĆE I GRAD NOVI PAZAR POTPISALI SPORAZUM O SARADNJI! foto

Sandžak haber 23.09.2016
NOVI PAZAR – Predstavnici Bošnjačkog nacionalnog vijeće i Grada Novog Pazara potpisali su danas u tom gradu sporazum o saradnji ove dve institucije. Sporazum su potpisali predsednik BNV Sulejman Ugljanin i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac… »

ODBRUSIO MURATOVIĆU! Bačevac: Gradite “ambar” u centru grada, a pričali bi o divljoj gradnji

Sandžak haber 23.09.2016
Novi Pazar – O dogradnji zgrade Fakulteta za islamske studije u Novom Pazaru gotovo svi govore. Nadležne službe više puta ukazivale su da se objekat širi bez građevinske dozvole. Upravo zbog toga, na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta mnogima… »

(Video)Hit kruševačkih diskoteka: Gašiću care

Sandžak haber 23.09.2016
Fudbaler Milan Gašić je po ko zna koji put na društvenim mrežama dokazao svoju ljubav prema ocu, bivšem ministru odbrane Bratislavu Gašiću. Naime, mlađani Milan je na svom profilu na Instagramu postavio više nego zanimljiv video. Na snimku se… »

OPROŠTENO MU 60 MILIONA EVRA Karić je slobodan nakon 10 godina!

Sandžak haber 23.09.2016
Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina bio u bekstvu, sada je slobodan čovek i ne morada strahuje od hapšenja, pošto je Viši sud u Beogradu obustavio postupak koji je vođen protiv njega zbog zloupotreba u vezi s “Mobtelom”. Sud je obustavio… »