Izvor: Srbija danas arhiva vesti 23.09.2016

Sve je spremno za referendum: U ponoć počinje 24-časovna tišina

Srbija danas 23.09.2016
U Republici Srpskoj u ponoć počinje dvadesetčetvoročasovna tišina povodom održavanja referenduma o Danu Republike, koja podrazumeva kraj kampanje putem sredstava javnog informisanja i javnih skupova, rečeno je u Republičkoj komisiji za… »

Svaka čast za ideju: Jedna avio kompanija je genijalno iskoristila razvod Breda i Anđe

Srbija danas 23.09.2016
Samo da se Bred ne naljuti... Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita glavna je tema svih medija, a neke kompanije pronašle su način da profitiraju od neuspeha njihovog braka. A Anđina advokatica je pored njih razvela i Brad is single #norwegian flights… »

Svečanost ispred Pokrajinske vlade: Istaknuta tradicionalna zastava AP Vojvodine (foto)

Srbija danas 23.09.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj ceremoniji na platou ispred Pokrajinske vlade gde je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović svečano istakao tradicionalnu zastavu AP Vojvodine. Tom prilikom, gradonačelniku Novog… »

Ogromna gužva u kneza Miloša: Oboren motociklista!

Srbija danas 23.09.2016
Velike gužve u centru grada prouzrokovane su obustvom trolejbuskog saobraćaja i nezgodom na uglu Takovske i Svetogorske ulice. - Oboren je motociklista od kada su velike gužve, a osim u Svetogorskoj i Takovskoj, za sada je strpljenje potrebno i… »

Ministarka Brnabić u poseti Novom Sadu: Fantastično je što je ovaj grad IT centar Srbije (foto)

Srbija danas 23.09.2016
Ministarka Brnabić rekla je da je fantastično što je upravo Novi Sad, a ne Beograd, IT centar Srbije, i što na tome posebno treba zahvaliti Fakultetu tehničkih nauka. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ministarku za državnu upravu… »

Za bolju zdravstvenu zaštitu: Stiglo 12 novih automobila za Domove zdravlja u Beogradu!

Srbija danas 23.09.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uručio je danas ključeve 12 novih automobila direktorima deset prestoničkih domova zdravlja, koji će doprineti boljoj primarnoj zdravstvenoj zaštiti u gradu. U nabavku vozila grad je uložio nešto više od 16… »

Niste više sigurni: Od sada svako može da pročita vaše poruke na Fejsbuku i Vajberu!

Srbija danas 23.09.2016
Ova vest je razočarala korisnike širom sveta. Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softver za pozive, poruke – razgovore uopšte. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najlepša stvar kod njega je što vam uopšte ne treba… »

Ne dam vam dete, da pucate u njega: Miroslavljevu poruku čitalo je hiljade ljudi! (foto)

Srbija danas 23.09.2016
Izazvao burne reakcije u regionu. Izjave penzionisanog generala Armije RBIH Sefera Halilovića o “nestajanju Republike Srpske ako dođe do ‘raspakivanja’ Dejtonskog sporazuma i novog sukoba”, izazvala se burne reakcije u regionu. Političari i… »

,,Pijani" na Bitefu: 14 pijanih likova otkriva na sceni suštinske istine o životu

Srbija danas 23.09.2016
Jubilarni 50. Bitef održaće se od 24. septembra do 2. oktobra 2016. godine pod sloganom ''Na leđima mahnitog bika''. Jedna od predtava koju će publika imati priliku da pogleda na Bitefu je delo ,,Pijani" pozorišta Atelje 212, u režiji Borisa… »

Bizaran slučaj u Rumuniji: Iz dosade zapalio lokal i sačekao policiju!

Srbija danas 23.09.2016
Vlasnik je bio u šoku! Jedan Rumun (21) je u gradu Bruk an der Mur iz dosade zapalio jedan lokal, a zatim ostao u blizini požara da čeka policiju. Ovaj 21-godišnjak je bez plana lutao gradom, kada je oko 2 sata ujutru u ulici Banhofštrase zastao… »