Izvor: Studio B arhiva vesti 23.09.2016

Klikom miša sve o katastarskim parcelama na sajtu Direkcije Beoinfo

Studio B 23.09.2016
Plan generalne regulacije za grad Beograd postavljen je u okviru GIS aplikacije na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda (http://gis2.beoland.com/gisBgExternal/¬) i time je postao dostupan svim korisnicima, izjavio je gradski… »

Vulin: Država sve manje dotira penzije, šansa za veća primanja Tanjug

Studio B 23.09.2016
U državnu kasu u septembru je od doprinosa uplaćena 5,1 milijarda dinara više nego prethodnog meseca, što znači da država sve manje dotira za penzije iz budžeta, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja… »

Trolejbuski saobraćaj u širem centru Beograda u prekidu Beta

Studio B 23.09.2016
Trolejbuski saobraćaj u širem centru Beograda trenutno je u prekidu zbog kvara na kontaktnoj mreži ali i zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na uglu ulica Takovske i Svetogorske, rečeno je Beti u dispečerskom centru Gradskog saobraćajnog… »

Prestonički domovi zdravlja dobili 12 novih automobila Tanjug

Studio B 23.09.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uručio je danas ključeve 12 novih automobila direktorima deset prestoničkih domova zdravlja, koji će doprineti boljoj primarnoj zdravstvenoj zaštiti u gradu. U nabavku vozila grad je uložio nešto više od 16… »

Muškarac povređen u pucnjavi u Rakovici Studio B, Tanjug

Studio B 23.09.2016
Jedna muška osoba starosti oko 30 godina, povređena je noćas iz vatrenog oružja u ulici Pilota Mihajla Petrovica kod broja 33 u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Incident se dogodio u 01.40 sati, a muškarac je sa prostrelnom… »

Premijer: Srbija uvek za mir, ostaće stub stabilnosti na Balkanu Tanjug

Studio B 23.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić rekao je u obraćanju pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija da je ponosan što je Srbija stub stabilnosti na Balkanu i poručio da će to biti i u narednih 20, 30 godina. Vučić rekao i da se region Zapadnog Balkana… »

Preminula devojka povređena u sudaru skutera i tramvaja Domaći mediji, Blic

Studio B 23.09.2016
Devojka (23) preminula je oko 16.30 sati u Urgentnom centu, nakon što je sat ranije bila teško povređena na skuteru koji je podleteo pod tramvaj kod Topčiderske pozornice u Bulevaru vojvode Mišića. Na motoru je bio i muškarac (43), koji je teško… »

Dodik: Putin izrazio podršku stabilizaciji u regionu Tanjug

Studio B 23.09.2016
U Moskvi su razgovarali predsednik Rusije Vladimir Putin i Republike Srpske Milorad Dodik, koji je rekao da je sastanak bio veoma uspešan i da je ruski predsednik izarazio podršku stabilizaciji u regionu. Putin je upoznat sa deššavanjima u vezi sa… »

Prodaja 13 stanova u svojini grada Beoinfo

Studio B 23.09.2016
Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti na kojima je nosilac prava javne svojine Grad Beograd oglasila je danas otuđenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Beograda u postupku javnog nadmetanja. Otuđuje se 13… »

Postavljena ulična rasveta u Dičinskoj ulici u Borči Studio B,www.palilula.org

Studio B 23.09.2016
Opština Palilula postavila je uličnu rasvetu duž Dičinske ulice u naselju Mali Zbeg u Borči. Ova investicija vredna 1,8 miliona dinara rezultat je razgovora koje je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić imao sa građanima svoje opštine… »