Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 23.09.2016

Ameri kontrolišu skoro polovinu medija u Srbiji

Vesti online 23.09.2016
Posle kupovine "Ikoma" od strane kablovske mreže SBB, ukoliko to spajanje bude odobreno, u rukama Amerikanaca će biti više od polovine i tog tržišta, tako da se komotno može tvrditi da javno mnjenje u Srbiji kreiraju stranci, tačnije Amerikanci… »

Britanci šokirani snimkom iz Beograda: Ovo je opšti haos!

Vesti online 23.09.2016
Nedavno je na internetu osvanuo snimak tuče iz beogradskog gradskog prevoza koji je šokirao domaću javnost. Da stvr bude još gora, snimak je stigao čak i do britanskih medija, koji su bili užasnuti scenom koju su videli. Naime, šokantna masovna… »

Kinezi nam nude rakete dometa 300 km!

Vesti online 23.09.2016
Kina je veoma zinteresovana da učestvuje u najavljenoj modernizaciji Vojske Srbije, a vlastima u Beogradu već su stigle prve ponude u kojima nam se nude i najmoderniji raketni sistemi sa krstarećim raketama dometa čak 300 kilometara. Peking je, tvrdi… »

"Žrtve nas opominju - moramo izbeći rat!"

Vesti online 23.09.2016
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je prilikom obilaska Spomen-sobe "Kosmetske žrtve" u zgradi "Beograđanke" da mnogobrojne žrtve opominju i daju lekciju da se rat po svaku cenu mora izbeći, ali i da oni koji su… »

Ajvar, zimnica i suvo meso - Srbijo najlepša bajko!

Vesti online 23.09.2016
Premijer skita po svetu, Dodik organizuje referendum, Bakir kuka na sav glas, Hrvati sastavljaju vladu, gejevi organizuju paradu, a iza svega toga, kada se ugasi tv i vrati svakodnevnom životu stiže jesen, idu slave, peče se paprika i stižu sve one… »

Novi serijal "Vesti": Beg od smrti u zemlji živih!

Vesti online 23.09.2016
U štampanom izdanju Vesti od ponedeljka, 26. septembra pročitajte ekskluzivne priče iz Zemlje živih. Narkomanija, najveće zlo modernog doba, pogađa i te kako i srpsku zajednicu svuda u svetu. Kao i mnogi drugi i Srbi se suočavaju sa sve… »

Novi Pazar: Ceo grad traga za Tinom

Vesti online 23.09.2016
Radnici Centra za socijalni rad, policija i predstavnici drugih gradskih službi u Novom Pazaru još nisu uspeli da uđu u trag devojčici koja je krajem prošle nedelje slikana dok u kasnim noćnim satima, sama i pokrivena đebetom, spava na trotoaru, na… »

Stari recept za ručak bake Klare: Jelo od 170 dinara postalo hit u svetu!

Vesti online 23.09.2016
Baka Klara je podelila recept za ručak koji je hranio celu porodicu tridesetih godina prošlog veka. Prabaka, baka i majka Klara na svom Jutjub kanalu je podelila sa gledaocima širom sveta najjednostavnije recepte koji su obeležili njenu mladost… »

Kako da ne dobijete rak: Uradite ovo i ne brinite!

Vesti online 23.09.2016
Naučnici su sastavili listu od 12 upustava kako da ne dobijete rak, što bi moglo da spreči razboljevanje stanovništva. Rak je treći najveći ubica ljudi, odmah iza srčanih bolesti i moždanog udara. Ipak, ova bolest se često percipira kao najgora… »