Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 23.09.2016

Vučić: Sa kosovskim Albancima u zajedničku budućnost!

Vesti online 23.09.2016
Spremni smo da nastavimo razgovore sa kosovskim Albancima i stvaramo zajedničku budućnost, poručio je u četvrtak uveče pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. - Uporni smo da zadržimo tempo… »

Oglasio se i Viši sud: Poternica za Karićem i dalje na snazi

Vesti online 23.09.2016
Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga u Posebnom odeljenju tog suda zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica, potvrdio je Viši sud u Beogradu. U saospstenju suda se… »

Vučić: Hoćemo bolje odnose sa Hrvatima

Vesti online 23.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je pomoćnici državnog sekretara SAD Viktoriji Nuland da Srbija želi da unapređuje odnose sa Hrvatskom. Srpski premijer i Nulandova su se sastali u Njujorku, na marginama zasedanja GS UN, a kako je saopšteno… »

"Brisel i Amerika uništavaju srpski entitet u BiH"

Vesti online 23.09.2016
Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je da Brisel i Vašington hoće da stave "prava Banjaluke" pod šapu Sarajeva. Rašković Ivić je dodala da držanje Brisela i Vašingtona o pitanju RS, ali i Kosova… »

Mi da vam vadimo kestenje: Srbija - most između EU i Rusije!

Vesti online 23.09.2016
Poslanik Evropskog parlamenta iz redova nemačke Socijaldemokratske partije Knut Flekenštajn izjavio je u petak da bi Srbija mogla da bude most u uspostavljanju boljih odnosa između Evropske unije i Rusije i da se ne slaže sa svojim kolegama koji… »

Bogoljub Karić: Vratiću se u Srbiju

Vesti online 23.09.2016
Bogoljub Karić se oglasio nakon vesti o zastarevanju postupka protiv njega u slučaju "Mobtel". Karić je za "Blic" rekao da će se vratiti u Srbiju, ali nije precizirao kada. On je dodao da se nada da se Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od… »

Šta li nas čeka kad nas NATO hvali!?

Vesti online 23.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je rekao da je Srbija dobar partner i naglasio važnost konstruktivnih odnosa za stabilnost čitavog regiona. Vučić i Stoltenberg su… »