Nauka & Tehnologija arhiva vesti 23.09.2016

Partnerstvo Societe Generale banke i kompanije Vip mobile

PC Press 23.09.2016
Pod sloganom „Uz dobrog partnera, sve je moguće“, Societe Generale banka Srbija i kompanija Vip mobile započele su stratešku saradnju koja podrazumeva dodatne pogodnosti za klijente banke i Vip korisnike. Zahvaljujući ovom partnerstvu, oni koji… »

Yahoo: Bar 500 miliona naloga je kompromitovano tokom hakerskog napada 2014. godine

Benchmark 23.09.2016
Yahoo je danas zvanično objavio i potvrdio da su odeđeni korisnički podaci ukradeni sa mreže krajem 2014. godine. Podaci koji su kompromitovani mogu uključivati imena, email adrese, telefonske brojeve, datume rođenja, hashovane lozinke (najveći deo… »

VIDEO: YouTube pokrenuo YouTube Heroes inicijativu

Radio 021 23.09.2016
YouTube Heroes inicijativa će određenim korisnicima ostvariti mogućnost delotvornijeg prijavljivanja neprimerenog sadržaja. Moderisanje Youtube stranice vrlo je zahtevan posao, posebno ako se u obzir uzme ogroman broj videozapisa, broj komentara i… »

#Digital2016 – poslušajte razgovor “1 na 1” sa Lazarom Džamićem

Nova energija 23.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

„Nout 2“ dimio i varničio u avionu indijske kompanije

RTS 23.09.2016
Indijska avio-kompanija „Indigo“ saopštila je danas da je mobilni telefon „samsung galaksi nout 2“ ispuštao dim i varnice tokom leta od Singapura do indijskog grada Čenaja. Kompanija je navela da je telefon pronađen u torbi jednog od putnika… »

Od sada bilo ko može da vam pročita privatne poruke na Facebooku i Viberu!

Sandžak haber 23.09.2016
Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softver za pozive, poruke – razgovore uopšte. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najljepša stvar kod njega je što vam uopšte ne treba telefonski provajder da biste ga koristili… »

Kakav ti komp treba da igraš Titanfall 2

Mondo 23.09.2016
Titanfall 2 beta je zaobišla PC, ali iz Respawn Entertainment novim postom na zvaničnom blogu stavljaju do znanja da PC publika neće biti zapostavljena. Studio je objavio zvaničnu hardversku zahtevnost igre i pritom vrlo detaljno objasnio koliko… »

Avio kompanija pronašla sjajan način da profitira od razvoda Breda i Anđe

24 Sata 23.09.2016
Dok se svet bakće razvodom Anđeline Džoli i Breda Pita, neki su rešili da ovu situaciju iskoriste kako bi profitirali. Ove nedelje svi pričaju samo o razvodu holivudskog para posle 12 godina veze i braka. I dok mediji širom sveta traže nove… »

Ko je dr Bul?

Mondo 23.09.2016
Opra Vinfri je proslavila dr Fila Mekgroa, a dr Fil će proslaviti dr Džejsona Bula. Nova serija inspirisana čuvenim dr Filom – „Bul“, samo u Pickboxu na mts TV. mts i Pickbox vam predstavljaju novu seriju „Bul“, inspirisanu životom… »

Šta uraditi kad vam nečiji USB stigne na kućnu adresu

Pravda 23.09.2016
U poštanske sandučiće u Australiji neko je ubacio USB stickove, a policija upozorava da nikako ne povezuju te stikove sa svojim računarima. Prošle godine jedna je kompanija sprovela eksperiment u kojem su hteli da otkriju šta bi većina ljudi… »