Vojvodina arhiva vesti 23.09.2016

Svečanost ispred Pokrajinske vlade: Istaknuta tradicionalna zastava AP Vojvodine (foto)

Srbija danas 23.09.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj ceremoniji na platou ispred Pokrajinske vlade gde je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović svečano istakao tradicionalnu zastavu AP Vojvodine. Tom prilikom, gradonačelniku Novog… »

Nova budžetska mesta u VPŠ u Novom Sadu

RTV 23.09.2016
NOVI SAD - Pokrajinska vlada odlučila je da Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu ove školske godine odobri upis još 98 studenata koji će studirati o trošku države, odnosno na budžetu. Treći konkursni rok Visoke poslovne škole… »

Ana Brnabić: Novi Sad je centar IT sektora, ne Beograd

Moj Novi Sad 23.09.2016
Ministarka lokalne samouprave Ana Brnabić, gradonačelnik Miloš Vučević i dekan Fakulteta tehničkih nauka zatražiće od Ministarstva obrazovanja i prosvete da poveća kvote na smerovima na Univerzitetu u Novom Sadu, za koje postoji potreba na… »

U Gložanu otvorena nova sportska hala

Dnevnik 23.09.2016
GLOŽAN: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović predao je olimpijskom šampionu Davoru Štefaneku čast da u Gložanu proglasi otvorenom novoizgrađenu sportsku halu. u tom mestu u opštini Bački Petrovac.Prva utakmica u novoj hali, čime je ona… »

Daško i Mlađa ponovo ukinuti

NoviSad.com 23.09.2016
Novi Sad - Emisija "Alarm" sa Omladinskog radija, popularnog radijskog dvojca Daška i Mlađe, biće ukinuta od 1. oktobra. Ukidanje "Alarma" je nastavak političke čistke i prilagođavanje programa Radio-televizije Vojvodine zahtevima Srpske napredne… »

U Betaniji rođeno 28 beba

NoviSad.com 23.09.2016
Novi Sad - Od srede ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 28 beba: devet devojčica i 19 dečaka. Majke devojčica su Stojšin Radmila, Backović Tamara (Novi Sad), Mijušković Tijana (Odžaci), Jovanović Danka (Susek), Marčok Anna (Kisač)… »

Novosadski hram knjige

Dnevnik 23.09.2016
Gradska biblioteka u Novom Sadu obeležila je 171 godinu postojanja i rada, a svečani program povodom značajnog jubileja upriličen je u Čitaonici. novosadske ustanove kulture. Predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić, obraćajući se prisutnima… »

Drugi put pljačka istu ekspozituru banke: Uporni Novosađanin sa rukavicama i ešarpom ukrao milion dinara u devizama!

Telegraf 23.09.2016
Plen pljačke iznosio je oko milion dinara u dinarskoj protivvrednosti, a među novčanicama su bili evri, rublje i austaralijski dolari. Policija je u podzemnom kontejneru pronašla odbačenu odeću koju je pljačkaš koristio, kao i pištolj… »

U američkom gradu Šarlotu su nastavljeni Protesti: Gradonačelnik uveo policijski čas! (foto)

Telegraf 23.09.2016
Protesti su se, međutim, nastavili i posle ponoći, ali policajci nisu pokušavali da hapse ljude na ulici u prvim minutima nakon policijskog časa. Policijski čas uveden je protekle noći u američkom gradu Šarlotu, nakon tri danas protesta pokrenutih… »

Gužve na Autokomandi i Gazeli, očekuje nas vedar i sunčan dan

Telegraf 23.09.2016
Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana. I ovog jutra oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem ćemo vas obaveštavati o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje… »