Beograd arhiva vesti 29.09.2016

Više javno tužilaštvo: Zainteresovani obavešteni o imenu tužioca u slučaju Savamala

Kurir 29.09.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je pre dva dana obavestilo podnosioca zahteva, kao i Poverenika Rodoljuba Šabića po čijem je nalogu postupilo, o broju predmeta i imenu postupajućeg zamenika tužioca u slučaju rušenja… »

Pretvaranje u pešačku zonu: Obilićev venac od subote bez saobraćaja

Blic 29.09.2016
Saobraćaj na Obilićevom vencu biće obustavljen od subote, najavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je dodao da će u tom delu grada biti napravljena pešačka zona i "zelena oaza u centru grada" sa 50 novih stabala, novim asfaltom… »

Više od 200 pčelara iz regiona

Danas 29.09.2016
U parku na Tašmajdanu otvoren je 42. međunarodni sajam pčelarstva "Tašmajdan 2016", na kome učestvuje 200 pčelara. Otvarajući manifestaciju, zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović istakao je da je Sajam, koji se održava pod pokroviteljstvom… »

Šesti protest "Ne da(vi)mo Beograd": Gorele baklje ispred zgrade Višeg tužilaštva

Blic 29.09.2016
Šesti po redu protest zbog rušenja objekata u Savamali počeo je danas oko 18 sati ispred Skupštine grada u organizaciji inicijative Ne da(vi)mo Beograd, odakle se oko deset hiljada Beograđana uputilo pred zgradu Višeg javnog tužilaštva u… »

Putnica sprečila lopova da opljačka Nadu Macuru u troli

24 Sata 29.09.2016
Dok je Nada Macura u troli pričala mobilnim telefonom, nepoznati džeparoš pokušao je da joj ukrade novčanik. Međutim zahvaljujući oštrookoj sugrađanki, u tome nije uspeo. Tek pošto je ušla u trolu broj 40, danas oko 12 sati na Dedinju, Nada… »

Misterija: Ova crkva u Srbiji krije jednu veoma neobičnu tajnu! (foto)

Telegraf 29.09.2016
Protojerej-stavrofor Radoslav Milanović je otkrio misteriju koja je dugo intrigirala stanovnike Pančeva. Jedna crkva u Pančevu krije veoma neobičnu tajnu. Reč je o Svetouspenskoj ili “ckrvi sa dva tornja”, koja ovaj grad krasi više od dva veka… »

Mirna noć u: Beogradu bez saobraćajnih nezgoda, pomoć tokom noći tražili srčani bolesnici

Blic 29.09.2016
- Noć u Beogradu bila je mirna, a Hitna pomoć nije reagovala zbog saobraćajnih nesreća - izjavila je jutros za agenciju Beta portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Tokom noći pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici koji su imali… »

Ispunjena želja žitelja julinog brda: Otvoreno rekonstruisano igralište u Ulici Marine Veličković

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i generalni direktor JKP „Zelenilo – Beograd” Slobodan Stanojević otvorili su danas rekonstruisano dečje igralište na Julinom brdu u Ulici Marine… »

Gde će im duša? Srušili zidove pravoslavne crkve usred Beograda!

Telegraf 29.09.2016
Nepoznati počinioci su oborili ceo jedan zid pravoslavne crkve u izgradnji. Na gradilištu u beogradskom naselju Surčin, uništeni stubovi zvonika pravoslavne crkve u izgradnji. NEVIĐENA DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Migranti razvalili kavez u koji… »

"Otvoreni dan" na Aerodromu Batajnica u subotu

Večernje novosti 29.09.2016
Pripadnici 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije organizovaće u subotu, 1. oktobra, manifestaciju "Otvoreni dan" na Aerodromu Batajnica. Pripadnici 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije organizovaće u subotu, 1. oktobra, manifestaciju "Otvoreni… »