Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Lisice direktoru regionalne kosovske policije

Dnevnik 29.09.2016
Srpska policija uhapsila je direktora Regionalne policije Mitrovice Nehata Tačija. On je uhapšen po poternici zbog krivičnog dela terorizma. Njegov predmet prosleđen je Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, gde će, kako se očekuje, biti… »

Osumnjičeni za krađu u Kolubari

Danas 29.09.2016
Policija je, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, izvršila danas pretrese na osam lokacija na teritoriji Beograda i Aranđelovca i uhapsila devet osoba. Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela… »

Novi Pazar: Uhapšeno pet muškaraca zbog obljube

Dnevnik 29.09.2016
Policija u Novom Pazaru odredila je zadržavanje do 48 sati za pet muškaraca zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad nemoćnim licem. Devojka P. S. (27) je u sredu prijavila policiji da je prethodne noći silovana u jednoj kući u… »

Suđenje crvenim beretkama: Legija i optuženi: "Nismo krivi"

Blic 29.09.2016
Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je zbog promene predsednika sudskog veća ispočetka krenulo suđenje osmorici pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije (JSO) optuženih za oružanu pobunu 2001. godine. Na početku suđenja zamenik… »

Zločin u Staparu još misterija

Dnevnik 29.09.2016
Ako se sudi po rezultatima rada somborskih policajaca u prvih osam meseci ove godine, trend po kojem su ovdašnja Policijska uprava i njeni radnici uvek u samom srpskom vrhu uspešnih, nastavio se i u ovoj godini. Naime, gotovo svi parametri efikasnosti… »

Detalji tragedije u tuzli: Otac pre ubistva dece najavio prijatelju krvavi čin

Blic 29.09.2016
Tuzlanski lekari se bore za život Nesada Djedovića (42) koji je sinoć ubio svoje dvoje maloletne dece, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo. Iz UKC Tuzla je saopšteno da se Djedovića u životu održavaju aparati za disanje. Tragedija se desila… »

Uhapšen falsifikator: Beograđanin rasturao lažne dinare po Požarevcu

Kurir 29.09.2016
POŽAREVAC - Požarevačka policija uhapsila je Z.A. (50) iz Beograda zbog falsifikovanje novca. Uhapšeni je osumnjičen da je tokom juna falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara prodao meštaninu Požarevca, da bi ih pustio u promet kao… »

Tužilaštvo traži pritvor za nasilnika iz Kaluđerice

RTS 29.09.2016
Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradi pokrenulo je istragu protiv A. M. iz Kaluđerice zbog sumnje da je izvršio nasilje prema nevenčanoj supruzi i predložilo sudu da mu odredi pritvor. Nakon saslušanja tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju… »

Otkriveno još osam migranata na Šidu

Blic 29.09.2016
Posle jučerašnjeg slučaja sa dvojicom državljana Sirije, koji su rizikujući živote, pokušavali da se ilegalno domognu EU zakačeni ispod jednog kamiona, carinici su zajedno sa policijom 29. septembra 2016. godine, u ranim jutarnjim satima na… »

Incident u areni: Pripadnik obezbeđenja isečen tokom koncerta u čast Tome Zdravkovića

Blic 29.09.2016
Radnik obezbeđenja u Kombank areni u Beogradu povređen je sinoć kada ga je nepoznata osoba isekla nožem na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću. Napadač je uspeo da pobegne sa lica mesta i policija traga za njim. Kako saznajemo, mladić star oko 20… »