Izvor: Alo arhiva vesti 29.09.2016

Kriju mesto za saslušanje Dodika

Alo 29.09.2016
Portparol Tužilastva BiH Boris Grubešić nije odgovorio na pitanje da li postoji mogućnost da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sam bira mesto gde će biti saslušan u vezi sa referendumom o Danu RS. Na pitanje sarajevskog Avaza da li takva… »

Hrvati idu na nove izbore?

Alo 29.09.2016
Članovi Mostovog pregovaračkog tima iznenada su prekinuli pregovore sa HDZ-om oko usklađivanja programske platforme, dok neki mediji javljaju da je to dezinformacija. Pregovori su, navodno, prekinuti bez ikakvog obrazloženja s Mostove strane, javljaju… »

Šveđanima ipak daju dečaka iz Zrenjanina

Alo 29.09.2016
Usvajanje dečaka iz Zrenjanina, koga je porodica iz Švedske prošlog petka uzela od hraniteljke Ljiljane Radulović, o čemu je „Alo!” juče pisao - ipak se nastavlja! Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je… »

Likvidirao decu da ih žena ne odvede?

Alo 29.09.2016
Nakon porodične tragedije koja se juče dogodila u Lipnici kod Tuzle, kada je Nesad Đedović (42) ubio ćerku i sina i pokušao samoubistvo, lekari se bore za njegov život. Komšije i rodbina još su u neverici da je Nesad, kojeg opisuju kao tihog… »

Uhapšena u Švajcarskoj zbog ubistva srpskog dečaka

Alo 29.09.2016
Postupajući po zahtjevu Tužilaštva BiH, vlasti Švajcarske uhapsili su Elfetu Veseli za ubistvo dečaka srpske nacionalnosti 1992. godine u okolini Zvornika. Tužilaštvo BiH informisani su da su policijski organi Švajcarske, na temelju zahteva iz… »

Bosanac iz Austrije pomagao islamistima!

Alo 29.09.2016
Tužilaštvo BiH je saopštilo da je podiglo optužnicu protiv Nedžada Mujića, zvanog "Ebu Mubarek", zbog odlaska u Siriju i učešća u aktivnostima Islamske države. Mujić, državljanin BiH i Austrije, rođen 1959. godine u selu Šepak kod Zvornika… »

Vehabije spremne da ubiju Dodika!

Alo 29.09.2016
Predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ugrožen je život ukoliko ode u Tužilaštvo u Sarajevu na saslušanje zbog održavanja referenduma o Danu Republike Srpske. Kako tvrde izvori „Alo!” iz bezbednosnih službi RS, grupa vehabija koja ima… »

Kamion sleteo s puta, povređen vozač!

Alo 29.09.2016
Vozač (29) kamiona čiji su inicijali E.K. iz Doboj Istoka povređen je danas u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Bijeljina u mestu Seljublje. Šarić je rekao da je kamion kojim je upravljao E.K. sleteo s kolovoza i da je tom prilikom… »

Bombom na kuću kandidata za načelnika opštine!

Alo 29.09.2016
Policija u Sarajevu uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih da su jutros bacilli bombu na kuću kandidata Građanskog saveza za načelnika sarajevske opštine Stari Grad Halida Sokolovića. Bombom niko nije povređen, a Sokolovićeva kuća je… »

Crnogorac osuđen zbog prevoza oružja za Pariz

Alo 29.09.2016
Sud u Minhenu osudio je danas na četiri godine zatvora državljanina Crne Gore Vlatka Vučelića zbog prevoza oružja i eksploziva, koji je pronađen kod njega nekoliko dana pre prošlogodišnjih terorističkih napada u Parizu. Vučelić (52) je uhapšen… »