Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Prebolela veljka: Maša Terzić upecala fudbalera

Blic 29.09.2016
I čim je Veljko Ražnatović objavio da je u novoj vezi i to sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, oglasila se i njegova bivša devojka Maša Terzić. U početku je ostavljala dvosmislene statuse na društvenim mrežama, međutim sada i ona otkriva da ima… »

Skandal: Američki voditelj Amidžiću: Pokrao si me, ti si idiot!

Blic 29.09.2016
Amerikanac Endi Koen, voditelj emisije "Vidi šta se dešava: Uživo" napao je Ognjena Amidžića da je ukrao njegovu ideju za emisiju "Ami Dži šou". - Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji emisija koja je kompletno pokrala ceo naš… »

Rea izašla iz porodilišta: Evo kako Nikolija izgleda nakon porođaja

Blic 29.09.2016
Nikolija Jovanović danas je napustila porodilište u pratnji Relje Popovića. Relja je po mezimicu došao danas oko 11 časova u pratnji prijatelja i za svoju izabranicu doneo poklone. Par je sa ćerkom Reom vrlo brzo napustio porodilište. Roditelji su… »

Ceca izvela snajku na piće: Folk diva u kafiću sa sinom Veljkom i njegovom devojkom

Blic 29.09.2016
Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović u društvu ćerke Anastasije, sina Veljka i njegove devojke Ksenije Bujišić uživala je u jutarnjem ispijanju pića u jednom vračarskom lokalu. Ceca se sa svojom decom vozila kroz Vračar i kada su prošli pored… »

Arheolozi u čudu: Rimski novčići s likom Konstantina pronađeni u Japanu

Blic 28.09.2016
Prvo otkriće drevnih rimskih artefakata u Japanu je zbunilo arheologe koji traže odgovore na pitanje kako su novčići završili na ostrvu Okinava. Gradski odbor za obrazovanje grada Uruma je obelodanio da su ispod ruševina zamka Katsuren pronađeni… »

I: volite je i napadate je, ali na njen toples nećete ostati ravnodušni

Blic 29.09.2016
Nije tajna da je gotovo cela planeta podeljena i da se fanovi i hejteri Kim Kardašijan svakodnevno sukobe oko toga da li je ova starleta vredna pažnje ili ne. Isti je slučaj i sa Srbijom, a trenutno je mnogo više onih koji je vole. Kim je ovaj put sve… »

I Kosmajac: voli Tomine pesme

Blic 29.09.2016
Večeras je u Areni održan veliki koncert u znak sećanja na Tomu Zdravkovića, a među mnogobrojnom publikom se našao i Dragoslav Kosmajac. AL KAPONE, AL’ ZAMALO Kako se Kosmajac provukao i završio samo kod prekršajnog sudije KRIMINALNI KLANOVI U… »

Katarina nije jedina i: ove poznate dame su zamrzle jajne ćelije

Blic 28.09.2016
Vest da je Katarina Radivojević zamrzla jajne ćelije, ali i da je javno govorila o tome, pokrenula je buru. Komentari su bili pozitivni, a kako je Katarina objasnila, to je učinila zbog toga što jednog dana želi da se ostvari kao majka. Ona je možda… »

Izazov za ivana bosiljčića: Godinama se spremam da budem Nikola Tesla

Blic 28.09.2016
Ivan Bosiljčić tumačiće lik najvećeg srpskog naučnika u novoj seriji Zdravka Šotre „Santa Maria della Salute”, a pošto ovaj zadatak nije lak, talentovani glumac već dugo proučava njegov život i dušu. - Šta god da kažem o Nikoli Tesli… »

Rada Nije išla kod svekrve: Evo gde je Harisova majka upoznala pevačicu

Blic 29.09.2016
Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije otkako se za nju saznalo. Prvo su je negirali, pa su o njoj ćutali, a sada su odlučili da za “Blic puls” prvi put otvoreno progovore. Razgovor s njima naveo nas je na pomisao da… »