Izvor: Blic/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 29.09.2016

Na ovoj mašini će se igrati prvenstvo u Counter Strike

Blic 29.09.2016
Beograd će i ove godine biti domaćin Svetskog turnira Counter-Strike:Global Offensive pod nazivom TWC 2016. Okršaj najboljih gejmera će biti održan u Kombak Areni od 8. do 9. oktobra. Zvanični računar turnira, na kome će se održavati sva… »

Kraj jedne ere: "Blekberi" prestaje da proizvodi telefone

Blic 29.09.2016
Kanadska kompanija Blekberi, poznata po inovativnim tehnologijama za mobilne telefone, planira da prekine proizvodnju pametnih telefona. END OF AN ERA | #BlackBerry to end its #smartphone business in strategic shift https://t.co/3imX6SAZya… »

Kako da zadržite svoj broj a postanete mts korisnik?

Blic 29.09.2016
Želite da budete deo mts porodice i uživate u svim pogodnostima koje vam mts mreža omogućava? Samo izaberite jedan od mts tarifnih profila i istovremeno zadržite broj mobilnog telefona na koji ste navikli i koji znaju svi vaši prijatelji. Uz mts… »

Ovo su poslovi koje i vi možete da radite u VR industriji

Blic 29.09.2016
VR ili virtualna realnost polako osvaja svet. Ona nudi potpuno novu vrstu iskustva, ostavlja bez daha i stvara živa sećanja. Filmovi i igrice više nikada neće biti isti, a vi imate priliku da učestvujete u pionirskim projektima VR produkcije. Sve je… »

Zbogom BlackBerry: čuveni telefoni se više ne prave, a evo i zašto!

Blic 29.09.2016
Nakon meseci nagađanja, BlackBerry je danas potvrdio kako odustaje od proizvodnje telefona. Legendarna kanadska firma odlučila se na ovaj potez nakon godina teških gubitaka zbog slabe prodaje telefona. Jasno je da je nekadašnji gigant posustao pre… »

Najpoznatiji Jutjuberi Srbije na jednom mestu

Blic 29.09.2016
Kada ste poslednji put videli da neko ima pola miliona ozbiljnih fanova. Ne onih koji slušaju vaše pesme, nego onih, koji plaču, vrište i u stopu prate sve što radite. Slavu Bitlsa žive neki novi klinci i to u Srbiji! Upoznajte Yasserstaina, Muđu… »

PES 2017: Sastavili smo ekipu od najboljih igrača bivše Jugoslavije

Blic 29.09.2016
Kako bi se u igri pokazala ekipa sastavljena od najboljih igrača sa ovih prostora? Već godinama tvrdimo da je Balkan nepresušan izvor fudbalskog talenta, a to potvrđuje i novi PES 2017. Tako smo nakon identifikovanja najboljih domaćih igrača u igri… »