Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Lisice direktoru regionalne kosovske policije

Dnevnik 29.09.2016
Srpska policija uhapsila je direktora Regionalne policije Mitrovice Nehata Tačija. On je uhapšen po poternici zbog krivičnog dela terorizma. Njegov predmet prosleđen je Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, gde će, kako se očekuje, biti… »

Devet osoba uhapšeno zbog pronevere u Kolubari

Dnevnik 29.09.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, izvršili su danas pretrese na osam lokacija. na teritoriji Beograda i Aranđelovca i uhapsili devet osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

Novi Pazar: Uhapšeno pet muškaraca zbog obljube

Dnevnik 29.09.2016
Policija u Novom Pazaru odredila je zadržavanje do 48 sati za pet muškaraca zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad nemoćnim licem. Devojka P. S. (27) je u sredu prijavila policiji da je prethodne noći silovana u jednoj kući u… »

Ulemek: Proces politički, započet u svrhu Tadićeve predizborne kampanje

Dnevnik 29.09.2016
Bivši komandanti Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija i Duško Maričić Gumar, nekadašnji pomoćnik komandanta Zvezdan Jovanović, kao i petorica bivših pripadnika sada rasformiranog JSO-a, negirali su optužbe kojima ih, zbog… »

Zločin u Staparu još misterija

Dnevnik 29.09.2016
Ako se sudi po rezultatima rada somborskih policajaca u prvih osam meseci ove godine, trend po kojem su ovdašnja Policijska uprava i njeni radnici uvek u samom srpskom vrhu uspešnih, nastavio se i u ovoj godini. Naime, gotovo svi parametri efikasnosti… »