Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Šta će rimski novčići u drevnom japanskom zamku?

Domino magazin 29.09.2016
Arheolozi mislili da je greška. Tim arheologa je nedavno istraživao lokaciju drevnog zamka Katsuren na japanskom ostrvu Okinava. I onda pronašli četiri metalna novčića. Procenili su da potiču iz 4. veka pre Nove Ere, ali zbog korozije nisu mogli da… »

Ruskinja prodaje nevinost na netu

Domino magazin 29.09.2016
Cena: 152.000 evra. Studentkinja Arijana ima 20 godina i živi u Rusiji. Ali planira da hitno ode u inostranstvo. I za to joj treba tačno 152.000 evra. I zato je odlučila da za tu sumu proda ono najvrednije što ima. Svoju nevinost. “Mnogi studenti se… »

YouTube ima novu aplikaciju

Domino magazin 29.09.2016
I mogla bi da vam se dopadne. Google je najavio potpuno novu aplikaciju nazvanu YouTube Go, koja bi trebalo da bude YouTube za novu generaciju. Jedna od glavnih stvari je offline pregled. Dakle, hoćete da pogledate nešto uveče ali znate da ćete biti… »

Aston Martin sada ima i gliser

Domino magazin 29.09.2016
Pa to ste čekali celog života. Ako već imate Astron Martin u garaži evo je vest koja će vam se sigurno dopasti. AM37S je novi gliser poznate britanske kompanije a urađen je zajedno sa Holanđanima iz firme Quintessence Yachts. Najjača S verzija ima… »

Evo ko je stvarno glavni lik u Simpsonovima?

Domino magazin 29.09.2016
Otkriva nauka, tačnije statistika. Serija Simpsonovi traje već 27 godina i nije ništa manje zabavna danas. Samo da li vas je zanimalo ko je stvarno glavni lik? E pa nauka otkriva. Todd W. Schneider je analizirao dijaloge i količinu rečenica koje… »

Patika koju želimo za ovu jesen

Domino magazin 29.09.2016
Pravi je Nike naravno. Nike SB je upravo predstavio novu verziju svog kultnog modela patika Dunk High Boot I želimo ih za ovu jesen, i onda odemo negde u prirodu, gazimo po opalom lišću i držimo za ruke sa vetrom u kosi. Dlazi u ovoj Military Brown… »

Luda ali odlična reklama iz Japana

Domino magazin 29.09.2016
Za šminku. Evo sjajne reklame za Shiseido kozmetiku iz Japana. Uradila je agencija Watts of Tokyo Inc. i poručuje da možete da budete ko god poželite. Čak i u školi. U stvari za japanske standarde i nije nešto luda kad bolje razmislimo…… »

Ovo su najprivlačniji evropski jezici

Domino magazin 29.09.2016
Srpskog nema na listi, očekivano. Prema rezultatima najnovijeg istraživanja potvrđeno je da je italijanski jezik najatraktivniji evropski jezik. U istraživanju je anketirano 1.000 ljudi kojima je postavljeno pitanje koji akcenti su im najprivlačniji… »

Veličina JESTE bitna devojkama

Domino magazin 29.09.2016
Ali ne kao što ste mislili. Naučnici su ustanovili da veličina penisa zapravo jeste važna devojkama i ženama. Ali ne baš kao što ste mislili. Istraživanje sa UCLA univerziteta otkriva da devojke imaju različite preferencije u skladu sa… »

Ovo je najljući čips na svetu

Domino magazin 29.09.2016
U pakovanju je samo jedan. Evo ga najljući čips na svetu. Toliko je ljut da u pakovanju dobijate samo jedan. A i to vam je mnogo. Pravi ga kompanija Paqui chips dok za aromu koristi Carolina Reaper papričice, inače najljuće na svetu. Madness chip… »